Cias Bokhylla

Snabblänkar

19 juni 2022

Sandänglar

 













Titel:
Sandänglar
Författare: Susanne Schemper

Utgiven år: 2022
Sidantal:
370
Förlag: Stellar/Saga

📖

Författaren Paulina Pihl ser fram emot både skrivtid och lugn nära hav och natur på nyöppnade Saltmålla Resort. Den senaste tiden har varit stressig och förhållandet hon har med den temperamentsfulla och svartsjuka Milla tar allt mer energi. Ingela Salo befinner sig också på hotellet. Hennes längtan efter gemenskap överskuggas av hennes förlamande rädsla för att inte passa in. När hon oväntat får uppleva hur det är att höra till, och sedan lika snabbt hamnar utanför igen, blir besvikelsen för stor att hantera. Hon finner sig beredd att göra vad som helst för att återigen få känna sig sedd. Samtidigt kan Ingela inte tolka de omvälvande känslor hon snabbt får för Paulina. Kan det vara äkta kärlek? Paulina, som till en början roas av den udda kvinnan, drabbas snart av en stark känsla av obehag. Är Ingelas intresse verkligen sunt - eller är hon rent av besatt av henne?

__________

Spännande, fängslande, välskriven, bladvändare!

Sandänglar är den första delen i nya serien ”Sandmålla”
Det är en mörk psykologisk spänningsroman om en ensam kvinnas desperata längtan efter att bli omtyckt. Men var går egentligen gränsen för beundran och besatthet av en annan människa?! 

Wow vilken otroligt spännande bok! Jag var helt fast i storyn från början och håren reste sig på mina armar ju mer jag läste, vilken otäck och obehaglig känsla det måste vara att ha någon stalker efter sig som är helt besatt av ”dig”, eller är det något annat? Spänningen i boken byggs på lite i taget och den är lättläst med bra flyt. Karaktärerna är fantastiska med intressanta liv och fina miljöbeskrivningar. 

Susanne är mästerlig och såå skicklig på att skriva fängslande och spännande böcker och jag slukade boken på 2 dagar så detta var en riktig bladvändare och en fantastisk läsupplevelse. 

Nu längtar jag otroligt mycket efter nästa bok i serien då den här avslutas med en riktig cliffhanger som verkligen gav mig ilningar av obehag efter ryggraden! 

MISSA INTE!!

Omdöme: 5/5

Tusen tack till @sagasverige @stellarförlag och @susanneschemper för en fantastisk läsupplevelse 💕🙏

__________


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar