08 september 2022

Gamla kirurgen

 












Titel: Gamla kirurgen
Författare: Tomas Akenine Möller & Andre Möller

Utgiven år: 2022
Sidantal:
357
Förlag: Lava

📖
Lundaprofessorn Luka Zlatar ska precis bli invald i ett hemligt sällskap när initieringen avbryts av ett dödsfall. Han finner sig abrupt inkastad i en virvel av mord, svarta affärer och familjehemligheter. Frågan ekar inom honom: Varför var just hon tvungen att dö? Det har gått tjugotre år sedan han sist träffade sin gamla studiekamrat och exflickvän Jessica. Därför tror han först att hon har fått en psykos när hon plötsligt kontaktar honom och berättar att han är i fara. När fler illdåd följer och ledtrådarna verkar peka på honom inser Luka att hon hade rätt. Han är jagad.
__________

Spännande & Gåtfull bladvändare!

Boken utspelar sig i en akademisk miljö som är fylld av desperation, hemligheter, mystiska sällskap, familjelojalitet och obesvarade frågor. En riktigt spännande bok som är välskriven och har intressanta karaktärer.

Det är bra flyt i storyn och jag sitter lite på nålar och undrar hur det ska gå i slutet. Men på ett skickligt sätt så fixar författarna det galant och alla pusselbitar faller på plats och säcken knyts ihop och avslutas på ett sätt som jag aldrig kunde tänka mig.

En riktig bladvändare som du inte får missa!

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tack så mycket @tomasochandre för möjligheten att läsa den här fantastiska boken 🤗💕

__________


Inga kommentarer:

Livet går vidare

  Titel: Livet går vidare Författare: Maria Wensund Utgiven år: 2024 Sidantal: 372 Förlag: Polaris Recensionsexemplar 📖 Näst...

Populära inlägg