07 september 2022

Skuggbarnen i parken

 













Titel:
Skuggbarnen i parken
Författare: Ingrid Ljungström

Utgiven år: 2022
Sidantal:
167
Förlag: Visto
Läsålder: 9-12

📖
Maggan och Åke flyttar med sina tvillingar Lars och Anna till Kalmarsvik under sommarlovets första vecka. Att den idylliska hamnstaden döljer en mörk hemlighet är inget familjen anar. Det är först efter att Lars och Anna försvunnit spårlöst från en park som den skrämmande sanningen börjar nystas upp. Flera barn har tidigare försvunnit under mystiska omständigheter, ingen vet vart de har tagit vägen. Maggan bestämmer sig för att hitta dem, inte bara sina egna, utan alla barn. Men vägen dit visar sig vara kantad av utmaningar. Kommer barnen någonsin komma hem igen?
__________

Spännande & lite läskig!

Vilket spännande äventyr man får vara med på i den här boken. Berättelsen flyter på bra och boken är välskriven och lättläst. Miljöskildringarna och karaktärerna är fint gestaltade. Bra och spännande story med lite övernaturliga inslag. Lite läskig ibland (men inte för mig som vuxen) så kanske högläsning för barnen? Men ett lyckligt slut i alla fall. Fast jag hade några frågetecken som jag inte fick svar på, så är det en bra bok rakt igenom!

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️/5

Tack @vistoforlag för recensionsexemplar

__________


Inga kommentarer:

Livet går vidare

  Titel: Livet går vidare Författare: Maria Wensund Utgiven år: 2024 Sidantal: 372 Förlag: Polaris Recensionsexemplar 📖 Näst...

Populära inlägg