04 september 2022

Prinsen som försvann

 












Titel: Prinsen som försvann
Författare: Johan Arvidsson

Utgiven år: 2022
Sidantal:
342
Förlag: Ekström & Garay
Läsålder: 12-15

📖
När storkungen Rimbor går en bestialisk död till mötes tar han sina arvtagare med sig i graven. Oraklen på Il Mar spår om illavarslande omen. Unionen Bad står utan monark och hotas av tronföljdskrig. Ett digert uppdrag väntar ambassadör Silvertunga när han ger sig iväg för att söka allierade hos alverna på Il No. Samtidigt kämpar två alviska väktare längs oändlighetens vägar. Yoya och Yegir reser till människornas hemplanet, men ska de finna den de söker? Vad måste offras? Och vem är egentligen den rättmätiga härskaren?
__________

Spännande fantasy!

Prinsen som försvann är del 1 i Väktarstenen. En riktigt spännande fantasybok med fantastiska karaktärer som alver, monster och människor. Jag tycker mycket om världen som byggs upp och dom smarta vändningarna som sker i boken och intressant att den utspelar sig i vår värld. Ett snabbt tempo och mycket välskriven och den var en riktig bladvändare. Nu ser jag fram emot kommande bok i serien.

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tack @prinsen.som.forsvann och @ekstromgaray för recensionsexemplar

__________


Inga kommentarer:

Livet går vidare

  Titel: Livet går vidare Författare: Maria Wensund Utgiven år: 2024 Sidantal: 372 Förlag: Polaris Recensionsexemplar 📖 Näst...

Populära inlägg