17 oktober 2022

Kärlek på Hedgehog Hollow (Del 1)

 












Titel:
Kärlek på Hedgehog Hollow (Del 1)
Författare: Jessica Redland

Utgiven år: 2022
Sidantal:
447
Förlag: Lavender Lit

📖
När Samantha Wishaw tvingas se sitt livs kärlek gifta sig med en annan kvinna, som till råga på allt är hennes kusin, är hon redo att ge upp hoppet om att någonsin finna kärleken igen. Men när hon senare kör vilse och stöter på Thomas, en ensam, äldre änkeman som bor på den förfallna gården Hedgehog Hollow, förändras plötsligt allt. Glad över att slippa alla gräl som uppstått efter kusinens bröllop bestämmer sig Samantha för att fullfölja Thomas och hans fru Gwendolines dröm om att öppna ett räddningscenter för igelkottar på gården. Hon kastar sig över uppgiften, omedveten om att hennes egen lycka kanske också finns att hitta på Hedgehog Hollow.
__________

Mysig, varm & gullig feelgood!


Åh vilken underbar bokpärla som jag knappt kunde släppa ifrån mig när jag börjat läsa och jag slukade den otroligt snabbt. Komplicerande familjerelationer varvas med värme, vänskap, kärlek, hopp och söta igelkottar. Jag tyckte mycket om huvudpersonen Samanthas fina relation till sina morföräldrar. Boken är välskriven och lättläst och språket flyter på. Fina miljöbeskrivningar och intressanta karaktärer. I slutet av boken så finns det en förteckning/fakta om hur man kan göra det trivsamt för igelkottarna i sin trädgård, vad dom äter mm. Den här boken är första delen i serien om Hedgehog Hollow.

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

__________


Inga kommentarer:

Närmare himlen

  Titel: Närmare himlen Författare: Biljana Savic Lundell               Utgiven år: 2023 Sidantal: 312 Förlag: Lava Recensionsexemp...

Populära inlägg