12 augusti 2023

Medan livet pågår

 












Titel: Medan livet pågår
Författare: Jenny Fagerlund

Utgiven år: 2023
Sidantal:
279
Förlag: Norstedts
Recensionsexemplar

📖
Julia är helt nöjd med tillvaron. Hon har ett jobb som hon älskar och tjänsten som byråchef är inom räckhåll. När hon är med om en olycka förändras allt och livet sätts på paus. Utan det sammanhang hon är van vid kämpar hon med att hitta rätsida i tillvaron och det sista hon vill är att släppa in nya människor i sitt liv. Men när Agnes - en envis och smått enerverande granne - dyker upp dröjer det inte länge förrän hon har lyckats nästla sig in i Julias liv. Fast allt är inte så enkelt som Agnes vill få det att låta som, och livet kommer med fler överraskningar än vad Julia har räknat med. Hemligheter och gamla sanningar kommer fram och en gång för alla måste Julia ta itu med sitt förflutna och det hon så länge flytt ifrån. Kan hon, tillsammans med Agnes och de nya människorna i sitt liv, reda ut röran hon hamnat i?
__________

Jag bara älskar Jenny Fagerlund böcker och har läst alla! Hade höga förhoppningar på den här och jag blev inte besviken den här gången heller.

Jenny skriver så fantastiskt bra och på ett vardagligt sätt där man kan känna igen sig i mycket. Karaktärerna känns oerhört äkta och man kommer dom riktigt nära. Målande miljöbeskrivningar.
Boken är mycket välskriven, fängslande, rörande och lättläst och så intressant att man knappt kan lägga den ifrån sig så jag sträckläste den. Det här är en riktig feelgoodpärla
💕

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tusen tack till @norstedts_forlag och @jenny_fagerlund för ännu en fantastisk läsupplevelse 🙏 💕

__________



Inga kommentarer:

Segla på ett moln

  Titel: Segla på ett moln Författare: Birgitta Bergin Utgiven år: 2024 Sidantal: 354 Förlag: Piratförlaget Recensionsexemplar ...

Populära inlägg