09 februari 2024

Domarens lista


 












Titel: Domarens lista
Författare: John Grisham

Utgiven år: 2023
Sidantal:
368
Förlag: Albert Bonnier
Recensionsexemplar

📖
Lacy Stoltz funderar över både sin karriär och sitt privatliv. Arbetet på myndigheten Florida Board on Judicial Conduct är byråkratiskt och sävligt, utan chans till karriärmöjligheter. Och hon och pojkvännen har hängt ihop i många år nu utan att våga beröra frågan om att satsa mer seriöst, kanske bilda familj. Då kontaktas Lacy av en kvinna som under tjugo års tid har kartlagt en man som hon är övertygad om har mördat hennes pappa. Ett mord ingen dömdes för. Lacy dras allt mer in i kvinnans hårresande berättelse. Kan det stämma? Den utpekade mannen är nämligen en domare som verkar leva ett klanderfritt liv.


"Domarens lista" är en gastkramande thriller om hur människors rätta ansikten visar sig när de blir satta under press.

__________

Spännande bladvändare!

Jag har inte läst så många böcker av John Grisham men dom jag läst har jag tyckt mycket om, så även den här!

Boken är otroligt spännande, detaljrik, välskriven och lättläst och språket flyter på genom hela boken. Kanske liiite seg i början men det kom jag snart förbi.

Intressanta karaktärer och miljöer. J.G är fenomenal och skicklig på att bygga spännande intriger med kopplingar till rättsväsendet. Den här gången med en folkvald domare med en dödslista..
Mycket intressant och sjukt spännande bok och nu ska jag leta upp fler av J.G att läsa
😁

 

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tack @albertbonniersforlag & @johngrisham för spännande läsning 💕

__________


Inga kommentarer:

Släppa taget?

  Titel: Släppa taget? Författare: Marie Sammeli Utgiven år: 2024 Sidantal: 269 Förlag: Harper Collins Recensionsexemplar 📖 ...

Populära inlägg