27 mars 2024

På rosa moln

 












Titel: På rosa moln
Författare: Ida Fryklund
Utgiven år: 2024
Sidantal: 312
Förlag: Saga
Recensionsexemplar
📖
För Stella innebär återvändandet till Kungsbacka en förhoppning om att äntligen komma till ro. Visst saknar hon Italien, resandet och Angelo men hon måste växa upp. De flesta i hennes ålder klättrar i karriärstegen och skaffar familj, så vad är det som stoppar henne från att göra samma sak? Kanske kan ett fast arbete på Resebyrån Sjöallén leda till en nystart.
För Stellas mamma Diana börjar däremot livet som karriärist och hängiven hustru att skava. På senare tid har hon känt sig osynlig i sin mans ögon och deras äktenskap upplevs mer och mer som ett affärsavtal. Är det verkligen så här hennes framtid ska se ut? På ren impuls lämnar hon man och arbete bakom sig och hyr en lägenhet i Skärhamn. Sakta men säkert börjar den gamla Diana visa sig i spegelbilden igen. Men kan hon verkligen gömma sig från sitt liv för alltid? Och hur länge ska hon ignorera den lilla knölen i bröstet?
"På rosa moln" är den tredje fristående delen i Ida Fryklunds Sjöallén-serie, en känslostark feelgood om att hitta nya riktningar i livet.
__________
Mysig & Varm
Vad härligt att återse Sjöallén och Stella igen och dom andra härliga karaktärerna. Dom återkommer i alla böckerna och det känns bra!
Den här boken är även den en riktig bladvändare. Välskriven och lättläst med lagom korta kapitel så det är svårt att lägga den ifrån sig.
Jag gillar att den innehåller både kärlek och humor och att Ida tar upp viktiga ämnen. Det går en röd tråd genom hela boken och jag kan relatera till mycket.
Det här är en underbar feelgoodserie som jag tycker blir bättre och bättre för varje bok. En härlig bok med fint gestaltade karaktärer och målande miljöbeskrivningar!
Missa inte den här bokserien
Omdöme: ⭐⭐⭐⭐⭐/5
Tusen tack @ida_fryklund för att jag fick möjlighet att ännu en gång läsa en fantastisk bok 💕
____________





Inga kommentarer:

Lögnspiran - Marduriens ljus 1

  Titel: Lögnspiran – Marduriens ljus 1 Författare: Joseph A. Davis Utgiven år: 2021 Sidantal: 334 Förlag: Pärlan Vinst 📖 Ke...

Populära inlägg