02 maj 2024

Mörkrets cirklar - 3

 













Titel:
Mörkrets cirklar – Del 3
Författare: Lou Berg

Utgiven år: 2024
Sidantal:
443
Förlag: Piratförlaget
@piratforlaget
Bokvinst 2023

📖


Efter den lyckade auktionen i London är Nea Hallgren och Nadezhda Volkova överens om att sluta med de riskfyllda konstförfalskningarna. Nadezhda ska äntligen få visa sina egna målningar på galleri. Men kan Nea nöja sig med att gå tillbaka till sitt gamla liv?

Varningssignalerna blir allt fler: nattliga besök i ateljén, en polis som kommer allt närmare sanningen, en rysk underrättelseagent som är ute efter en tavla som Nadezhda har i sin ägo. När Nea och Nadezhda inser vidden av det hot de står inför börjar en desperat kamp för att hitta en väg ut

Mörkrets cirklar är den avslutande delen i Lou Bergs trilogi om Nea Hallgren och Nadezhda Volkova, som inleddes med Gryning Falsk och följdes av Och skuggan faller. Böckerna är en fartfylld och mörk skildring av hur extrema omständigheter drar in helt vanliga människor i en skuggvärld som utmanar deras moraliska gränser och allt de trott sig veta om sig själva.

__________

Fantastisk & Briljant!

Det här är den 3:e och avslutande delen om Nea Hallgren och Nadezhda Volkova.

WOW! Vilken avslutning på en fantastisk bokserie men lite vemodigt och tomt är det allt att serien är slut. Skulle gärna vilja läsa mer!

Boken är otroligt välskriven, lättläst och oerhört spännande. En bok som har allt och den här serien har bara blivit bättre och bättre.

Karaktärerna känns trovärdiga och huvudkaraktärerna har något visst, helt oförutsägbara och det gillar jag massor.

Miljöbeskrivningarna är sååå målande och känns som i en film och det här hade verkligen passat för det.

Man dras in i olika händelser som man inte trodde var möjligt. Konststölder är ju en helt annan brottslighet än vad jag vanligtvis brukar läsa om men så intressant och spännande.

Jag sitter som på nålar i slutet och sträckläser för jag vill ju veta hur det slutar och slutet är briljant och jag sitter alldeles mållös med hakan nere vid knäna!

Har du inte läst den här serien så har du missat något fantastiskt bra 😍

Omdöme: ⭐⭐⭐⭐⭐+/5

Tack @louberg.author för en fantastisk läsupplevelse och extra tack för att jag hade turen att vinna boken förra året i er tävling 💓🙏

__________


Inga kommentarer:

Livet går vidare

  Titel: Livet går vidare Författare: Maria Wensund Utgiven år: 2024 Sidantal: 372 Förlag: Polaris Recensionsexemplar 📖 Näst...

Populära inlägg