06 augusti 2022

Döttrarna i Cornwall


 











Titel: Döttrarna i Cornwall
Författare: Fern Britton

Utgiven år: 2022
Sidantal:
379
Förlag: Harper Collins

📖
1918 Första världskriget är slut och Clara har klivit ombord på tåget som ska ta henne till Cornwall. Hennes fästman har stupat i strid och med sig till hans familj har hon en hemlighet som under inga omständigheter får avslöjas.
1939 Claras dotter Hannah lever en sorglös vardag i familjens hem i Cornwall, men när andra världskriget bryter ut förändras tillvaron i ett slag. Hon tar värvning med övertygelsen om att det är det enda rätta, men precis som hennes mamma tvingades göra inser hon snart att allt har ett pris.
Nutid Hannahs dotter Caroline har alltid förutsatt att hon visste sanningen om sin bakgrund. När hon en dag tar emot en gammal koffert med minnessaker från två generationer inser hon att allt inte varit som hon trott.

__________

En charmig, varm & kärleksfull släktkrönika!

Fern Britton kan verkligen konsten att skriva böcker som fångar mig som läsare. Det här är en otroligt fin och varm roman som värmer hjärtat. Boken är välskriven med ett lättsamt språk och den är lättläst, sidorna flyger fram trots sina 379 sidor. Jag slukas in i handlingen och där stannar jag kvar ända till slutet. Spännande hemligheter gör att boken flyter på och jag vill veta mer och mer. Karaktärerna och miljöbeskrivningarna är fantastiska och vem skulle inte vilja besöka Cornwall 💕 En bok som jag blev helt såld på och man förstår varför författarens böcker är så populära! Boken innehåller både sorg och kärlek och precis dom ingredienserna ska det vara i en roman.

Rekommenderas verkligen
🤗

Omdöme: 5/5

Tack @harpercollins_sverige för en fantastisk läsupplevelse 🙏

__________


Inga kommentarer:

Närmare himlen

  Titel: Närmare himlen Författare: Biljana Savic Lundell               Utgiven år: 2023 Sidantal: 312 Förlag: Lava Recensionsexemp...

Populära inlägg