10 juli 2023

Kyssar i regnskog

 













Titel: Kyssar i regnskog
Författare: Lovisa Wistrand

Utgiven år: 2023
Sidantal:
257
Förlag: Ordberoende förlag
Recensionsexemplar

📖
I Ellas svinrygg ligger aldrig ett perfekt blonderat hårstrå fel, hon har en walk-in-closet fylld med designerkläder och antalet skor med svindlande klackhöjder är i nivå med Carries i Sex and the City.Hon värderar bekvämlighet högt och skulle aldrig frivilligt sätta sin fot i djungeln, men när vännerna slår vad om att hon inte skulle klara av en enda natt i det vilda måste hon bevisa att de har fel. 


På resan i det dimhöljda Rwanda väntar bergsgorillor, regnskog och mängder av insekter, men också en synnerligen attraktiv turistguide. Archer bryr sig visserligen inte om att kläderna han har på sig är lite smutsiga eller att han tjänar en spottstyver. Förmodligen är han rika Ellas raka motsats. Ändå kan hon inte låta bli att imponeras av hans kunskaper om gorillorna och det faktum att han liksom är ett med den vilda naturen. Synd bara att Archer inte verkar tycka särskilt bra om Ella. Enligt honom är hon för uppblåst och utseendefixerad för att klara av de utmanande vandringarna genom nationalparken. 


Detta hindrar inte Ellas känslor från att växa sig allt starkare när hon märker att tankarna bara dras till honom, men tyvärr finns det ett stort problem som gör en romans omöjlig.Samtidigt är det en annan resenär som verkar göra allt för att röja Ella ur vägen. Frågan är varför? Hur långt är personen villig att gå för att hon ska åka hem igen? När Ella av misstag lämnas ensam med gorillorna är det bara överlevnad som gäller och hon tvingas utvecklas till någonting hon aldrig hade trott var möjligt. Författarens tidigare bok Vackra, vita lögner fick många läsare att gråta av skratt.
__________


Det här är en lite annorlunda bok mot Lovisa’s tidigare böcker (tycker jag) så jag blev glatt överraskad av historien, inte minst dom fantastiska miljöbeskrivningarna och den härliga historien.

Fantastiska karaktärer även om huvudkaraktären var lite väl jobbig, men bara i början för sen blev det fart på henne och hon var både rolig och underhållande 😁

Boken innehåller kärlek, äventyr, humor och är riktigt charmig. Den är välskriven med ett fint flyt i språket och bra driv i handlingen. Så läs den!

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tack @ordberoendefrlag & @lovisa_wistrand för en fantastisk läsupplevelse 🤗

__________



Inga kommentarer:

Segla på ett moln

  Titel: Segla på ett moln Författare: Birgitta Bergin Utgiven år: 2024 Sidantal: 354 Förlag: Piratförlaget Recensionsexemplar ...

Populära inlägg