25 januari 2024

Hur blir det med julen?

 













Titel: Hur blir det med julen?
Författare: Jessica & Annika Devert

Utgiven år: 2023
Sidantal:
346
Förlag: Printz publishing
Ljudbok:
@klarazimmer 
Recensionsexemplar

📖
Systrarna Anki, Susanne och Jenny har trots sina olikheter alltid stått varandra nära. Men när deras pappa går bort och sista länken till barndomen försvinner blir det tydligt att de haft vitt skilda relationer till honom. Det är första advent och julen har alltid firats traditionsenligt i det stimmiga och trivsamma föräldrahemmet men i år - hur blir det med julen? Mitt bland julförberedelser och bodelning får systrarna ett besked som får deras värld att gunga. Kan det finnas syskon som de inte känt till? Medan snön faller över deras lilla stad och systrarna helst vill mysa med julklappsinslagning och glögg tvingas de att öppna dörren till sin pappas förflutna. Hur många kommer att samlas runt julbordet i år?
__________

Rolig & varm bladvändare!

Det här är en lättläst och mysig julfeelgood även om jag kanske inte fick någon riktig julkänsla. Jag lyssnade mestadels på boken när jag inte orkade läsa den fysiska och Klara är perfekt som berättarröst!

Mycket varm och stundtals humoristisk bok om systerskap och familj och hur olikheter kan vara både bra och dåligt och om familjehemligheter. Berättelsen känns trovärdig och realistisk.

Det är riktig en bladvändare som jag läste/lyssnade klart på 1,5 dag för det gick inte att pausa för länge 😁

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tack för recex och fin läsupplevelse @printzpublishing @devert @annikadevert 🤗💕

 __________


Inga kommentarer:

Segla på ett moln

  Titel: Segla på ett moln Författare: Birgitta Bergin Utgiven år: 2024 Sidantal: 354 Förlag: Piratförlaget Recensionsexemplar ...

Populära inlägg