29 januari 2024

Skilaki: byrackan som blev filmstjärna

 













Titel: Skilaki: byrackan som blev filmstjärna

Författare: Dag Öhrlund & Elisabeth Sjöberg Strand
Utgiven år: 2023
Sidantal:
382
Förlag: Stellar
Recensionsexemplar

📖
När Skilaki som valp blev kastad i havet från en flyktingbåt flöt han tillsammans med sin bror Skye i land på södra Kreta. Skye, med de vackra isblå ögonen, blev snabbt tillfångatagen och bortförd till det stora landet i väster. Skilaki blev kvar, och var snart en av de klokaste byrackorna på ön. Tillsammans med Stella, Delfi och den förrymda semesterfiraren och renrasiga pudelfröken Kajsa von Knorring bestämmer sig Skilaki för att hitta sin lillebror. Med mycket list och fara för sitt eget liv tar han sig från det behagliga bylivet på Kreta hela vägen till skumraskkvarteren i Hollywood och miljonvillorna i Beverly Hills. Vägen kantas av farliga tvåbeningar, Oscars-galor och hund kriminalitet. Kommer Skilaki någonsin hitta Skye?
__________

Mysig & Rolig!

Skilaki byrackan som blev filmstjärna är en feelgood skriven ur hundars perspektiv. En underfundig och klipsk roman för den med sinne för humor och ett hjärta som klappar för hundar.

Det här är en fantastiskt rolig bok med mycket klokheter, värme och kärlek, fram för allt om man älskar hundar som jag gör 💕

Välskriven och lättläst med fantastiska miljöbeskrivningar och härliga karaktärer. Mycket fin berättelse om modiga hundar. Att skriva från ett hundperspektiv är så underbart tycker jag!

Den här boken skulle jag gärna vilja se som en film ⭐️ En annorlunda feelgood om vad som är viktigt i livet. Rekommenderas varmt!

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tack @stellarforlag  @dagohrlundforfattare & @instaludde66 för underbar läsupplevelse 🤗💕

__________


Inga kommentarer:

Segla på ett moln

  Titel: Segla på ett moln Författare: Birgitta Bergin Utgiven år: 2024 Sidantal: 354 Förlag: Piratförlaget Recensionsexemplar ...

Populära inlägg