24 januari 2024

Osmekmånad

 













Titel: Osmekmånad
Författare: Christina Lauren

Utgiven år: 2023
Sidantal:
279
Förlag: Modernista
Recensionsexemplar

📖
Olive och hennes tvillingsyster Ami är lika som bär på utsidan, men har helt olika personligheter. Dessutom har Olive otur med det mesta i livet, medan lyckan ständigt ler mot Ami.

Nu ska Ami gifta sig, och hon har finansierat nästan hela sitt drömbröllop genom att vinna en rad internettävlingar. På bröllopet tvingas Olive umgås med brudgummens dryga storebror Ethan, som hon fullkomligen avskyr.

 

Turen vänder plötsligt när brudparet drabbas av ett missöde som gör att Olive och Ethan måste åka på ofrivillig smekmånad till Hawaii i deras ställe. De två ärkefienderna är fast beslutna att undvika varandra till varje pris, men till sin förvåning upptäcker Olive att Ethan är en både underhållande och charmerande reskamrat. Ett tag verkar det gå bra för Olive med såväl karriären som kärleken - nästan lite för bra. Men ödet har fler överraskningar i beredskap...
__________

Charmig & Underhållande

En härlig bok med mycket bra tempo som gör att jag sträckläser då det händer saker och jag vill bara veta vad som ska komma härnäst.

Det är så mycket humor i boken och jag har skrattat så tårarna rinner. Såå härligt!

Boken innehåller många ingredienser för en bra bok såsom kärlek, vänskap, humor, dråpligheter, många helt oväntade överraskningar. Älskar dom rappa replikerna också!

En lättläst och välskriven bok med bra tempo och fantastiskt språk. Mycket läsvärd 💕

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tusen tack @modernistared & @christinalauren för en fin läsupplevelse 🤗

__________


Inga kommentarer:

Segla på ett moln

  Titel: Segla på ett moln Författare: Birgitta Bergin Utgiven år: 2024 Sidantal: 354 Förlag: Piratförlaget Recensionsexemplar ...

Populära inlägg