13 juli 2022

Hälsningar från den spanska körsbärsträdgården

 












Titel: Hälsningar från den spanska körsbärsträdgården
Författare: Jo Thomas

Utgiven år: 2022
Sidantal:
447
Förlag: Polaris

📖
Efter tre brutna förlovningar är Beti i stort behov av en nystart i livet. Vad kan passa bättre än att bege sig till södra Spanien och börja en ny tillvaro i solen? Men allt är inte bara sangria och siesta. Beti får jobb på en andalusisk gård där man odlar körsbär, där ska bären plockas och träden vattnas, dessutom är hennes temperamentsfulle chef Antonio en riktig utmaning. Medan solen ger henne färg njuter hon mer och mer av sitt nya liv. Och när hon dessutom upptäcker flamencon så händer något med henne. Hon måste bara släppa taget och lyssna till sitt hjärta. Den spanska körsbärsträdgården är en bok fylld av sol, kärlek och familjehemligheter.

____________

Varm, spännande, kärleksfull bladvändare!

Det här är en fantastisk bok om familjehemligheter, kärlek, sol och ett ämne som fängslar och förmedlar vikten av att tro på sin förmåga av att vara viktig för andra, lita på sig själv och tänka positivt. Jo Thomas skriver såå fint med underbara karaktärer och helt fantastiska miljöbeskrivningar att man känner sig delaktig och här känner jag solens strålar. Boken är lättläst och svår att lägga ifrån sig. Jag har bara läst en bok tidigare av författaren ”Den franska lavendelgården” som jag också tyckte mycket om och den här blev också en favorit. Alla böckerna är fristående. En riktig feelgood som jag rekommenderar!

Omdöme: 4/5

Tack @bokforlagetpolaris för recex och möjligheten att få läsa 💓

__________

Inga kommentarer:

Lögnspiran - Marduriens ljus 1

  Titel: Lögnspiran – Marduriens ljus 1 Författare: Joseph A. Davis Utgiven år: 2021 Sidantal: 334 Förlag: Pärlan Vinst 📖 Ke...

Populära inlägg