12 juli 2022

Hjärtat talar grekiska

 













Titel:
Hjärtat talar grekiska
Författare: Angela Rizzo

Utgiven år: 2022
Sidantal:
349
Förlag: Hoi förlag

📖
Den trettioåriga läkaren Maria sitter i ett flygplan, på väg tillbaka till barndomens ö i Grekland där moderns sida av släkten bor. Hon vet inte varför hon har kallats dit, eller vad hon kan förvänta sig. Hon har aldrig förstått varför kontakten med familjen bröts när hon var tio år och har svårt att förlåta att de övergav henne. Återföreningen väcker starka känslor till liv och hon går från att ha varit ensam till att plötsligt vara en del i en stor, kärleksfull familj som styrs av den godhjärtade men excentriska mormodern. Maria blir snart varse att med gemenskap och tillhörighet följer inte bara trygghet och mening, utan även ansvar och krav. När hon möter kärleken tillåter hon sig för första gången att bortse från förnuftet och kastar sig in i en passionerad relation som låter henne utforska sin egen lust och kvinnlighet, men saker blir komplicerade när en tragedi inträffar och snart befinner hon sig mitt i ett äkta grekiskt drama.

____________

Mysig, lättläst, välskriven feelgood/romance!

Det här är första boken i en serie. Många härliga karaktärer som man bara älskar. Boken innehåller det mesta, kärlek, romantik, värme, sorg, känslor, längtan och hopp. Vackra och målande miljöbeskrivningar som gör att man längtar till Grekland 💓 Ibland så tar kanske dom erotiska scenerna över lite för mycket och själva handlingen kommer i skymundan, men helt ok. Boken är välskriven, intressant och lättläst och gillar man romance så är detta boken för dig! Ser mycket fram emot nästa bok!

Omdöme: 3,5/5                         

Tack @angelarizzoforfattare och @hoiforlag för att jag fick möjlighet att läsa 🤗

____________

Inga kommentarer:

Lögnspiran - Marduriens ljus 1

  Titel: Lögnspiran – Marduriens ljus 1 Författare: Joseph A. Davis Utgiven år: 2021 Sidantal: 334 Förlag: Pärlan Vinst 📖 Ke...

Populära inlägg