05 augusti 2022

Sommarmord

 













Titel:
Sommarmord - Jessica Jackson (del 5)
Författare: Samuel Karlsson

Utgiven år: 2022
Ljudbok:
Gunilla Leining @storytel
Förlag: Lind & Co

📖
Ett filmteam åker ut till en ö i Tjust skärgård utanför Västervik, där det finns en övergiven kyrka. Planen är att spela in en spökfilm och en scen med en seans under midsommarhelgen. Några dagar senare hittas flera i teamet döda, uppradade inne i kyrkan. På ön bor en enstöring som dragit sig undan från världen och som fångar polisens intresse. Under utredningen visar det sig också att det funnits konflikter i filmteamet efter en misslyckad inspelning i Skottland som satt dem i ekonomisk kris. Jessica Jackson ansvarar för utredningen och åker till Skye för att undersöka Skottlandsspåret. Sommarmord är den femte delen i serien om kriminalinspektör Jessica Jackson, en serie som bjuder på högoktanig spänning i country noir-stil.
__________

Spännande, nagelbitare & en riktig bladvändare!

Åh vilken bok!! Böckerna om Jessica Jacksson blir bara bättre och bättre och den här är nog den bästa i hela serien då den verkligen går utanför den vanliga zoonen som författaren brukar skriva om! Det är ett fartfyllt och spännande äventyr med fantastiska karaktärer och mystisk stämning. Jag skulle lätt kunna åka med det filmteamet då jag tycker det är så fascinerande 😁 Man sitter med andan i halsen och på nålar genom hela boken (i alla fall jag) och vill veta vad som kommer hända härnäst? Rekommenderar den här boken och har du inte läst/lyssnat på någon bok i serien om Jessica Jacksson så börja med bok 1 som heter ”Morden på Mörkö”

Omdöme: 5/5

__________


Inga kommentarer:

Fenixkronan

  Titel: Fenixkronan Författare: Kate Quinn & Janie Chang Utgiven år: 2024 Sidantal: 350 Förlag: Harper Collins Recensionsexemp...

Populära inlägg