09 oktober 2021

Törst


 











Titel: Törst
Författare: Kristoffer Triumf

Format: Inbunden
Kategori: Biografi
Utgiven år: 2021
Sidantal: 325
Förlag: Bookmark förlag


::::::::

Boken:
Från den hånade majspipan med tobak på skolavslutningen i mellanstadiet till Manilla-fyllan som blev en rikssnackis, och flickvännen Cecilias ultimatum: om du inte kan hantera alkoholen lämnar jag dig.

Kristoffer har bränt relationer så länge han kan minnas. I jakten på att bli älskad har han sprungit ifrån dem som betytt mest, och stoppat i sig alldeles för mycket av allt sånt som andra vet att akta sig för. I takt med att karriären gått uppför har hålet i hans hjärta blivit djupare. Ställd inför utsikten att ännu en gång förlora allt tar han till dagboken för att komma underfund med sig själv och sitt förhållande till alkohol och kärlek.

::::::::  

Mina tankar:
En annorlunda bok som var lite rörig och ingen riktig logisk ordning, hoppade hit och dit i tiden. Men, det betyder ju inte att boken är dålig, tvärtom så var den både underhållande och intressant. En bok som är ärlig, rak och självutlämnande och handlar om alkohol, kändisskap och kärlek och om att vända det negativa i livet till det positiva. Författaren skriver en smärtsam skildring om alkoholens fasa och kraft och hur det påverkar närstående och dom vi älskar. Och sen berättar hur han kom upp ur hålan och vände sitt liv. Varvar nutid med minnen. Författaren är mest känd för podden ”Värvet” och har även medverkat med ”Filip & Fredrik” och ”Absolut vodka” Boken är fint skrivet med stort engagemang och driv. Hur långt kan man gå för att bli älskad och accepterad? Ja du får läsa boken!

Omdöme: 3,5/5


Inga kommentarer:

Mörkrets cirklar - 3

  Titel: Mörkrets cirklar – Del 3 Författare: Lou Berg Utgiven år: 2024 Sidantal: 443 Förlag: Piratförlaget @piratforlaget Bokvinst...

Populära inlägg