12 augusti 2022

Tända stjärnor

 













Titel:
Tända stjärnor
Författare: Anneli Olsson

Utgiven år: 2022
Sidantal:
326
Förlag: Stellar

📖
Vid nio års ålder har Karins livsdröm redan tagit form: hon vill bli astronaut och ge sig ut i rymden. Tjugofem år senare jobbar hon som robotingenjör på ett företag som samarbetar med både NASA och ESA. Hon är nära - men inte tillräckligt nära. Kommer tillfället någonsin att dyka upp? När den europeiska rymdorganisationen plötsligt går ut med att de behöver tre nya astronauter tvekar Karin inte en sekund. Ivrigt påhejad av bästa vännen Emil och sin familj påbörjar hon den långa, och svåra, ansökningsprocessen. Men vad ska hon göra om allt faller redan på läkarundersökningen? Kan det ligga henne i fatet att hennes pappa tampas med psykisk ohälsa? Hon är bara en utav tiotusentals som vill åt de eftertraktade platserna. Ändå kan hon inte låta bli att hoppas. För kanske, bara kanske, finns det en chans att drömmen kan bli verklighet. 


Tända stjärnor är den första delen av tre i den planerade feelgoodserien Gravitationsserien. Stora drömmar, stark vänskap och tuffa utmaningar att ta sig igenom för att komma närmare stjärnorna.
__________

Kärleksfull, varm & berörande!

Det här är en mycket annorlunda feelgood-bok mot dom jag är van vid att läsa. Den är otroligt välskriven, intressant, lättläst och beroendeframkallande och det märks också att det har krävts otroligt mycket research bakom boken och jag är mycket imponerad. Kanonbra! 

En feelgood som är såå mycket mer, innehåller kärlek, vänskap, massor av drömmar och om att våga satsa på sin stora dröm och övervinna svårigheter. Varm och mysig bok som är första delen i en ny kommande serie, Gravitationsserien! 

Ser mycket fram emot att följa den här serien 💕 LÄS!!

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tack för recex och en fantastisk läsupplevelse @forfattaranneli @sagasverige och @stellarforlag

__________

Inga kommentarer:

Spelet - Off Campus 1

  Titel: Spelet – Off Campus 1 Författare: Elle Kennedy     Utgiven år: 2021 Sidantal: 405 Förlag: Bookmark 📖 Hannah Wells har änt...

Populära inlägg