17 september 2023

Dubbelexponering

 













Titel:
Dubbelexponering
Författare: Sebastian Avindell

Utgiven år: 2022
Sidantal:
359
Förlag: Modernista
Bokvinst

📖
Linköping skakas av ett blodigt våldsdåd. En okänd gärningsman har skjutit tre personer på Stora torget från ett hotellfönster och därefter tänt eld på byggnaden. Caspar Ekberg och Liv Larsson på Linköpingspolisen ställs inför sina karriärers hittills svåraste fall - en utredning kantad av spår kopplade till terrorism och till offrens yrken inom socialtjänsten. Det blir allt svårare att hålla distans till de drabbade, och samtidigt hänger Caspars äktenskap på en skör tråd. När Caspar upptäcker att någon rör sig i hans trädgård om nätterna och hittar sonens kanin uppspikad på en vägg kommer hotet närmare. Han tvingas konfrontera sin värsta mardröm, medan Liv måste axla ett allt större ansvar för utredningen och ställs öga mot öga med en mördare som tappat kontrollen.
__________

Spännande bladvändare!

Ett högt tempo med driv och spänning gör den här boken svår att lägga ifrån sig. Välskriven, lättläst och med karaktärer som känns mycket trovärdiga.

Mycket stark och berörande läsning och en bok man sträckläser!

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tusen tack för bokvinsten @avindells och för en fantastisk läsupplevelse 🤗

__________


Inga kommentarer:

Segla på ett moln

  Titel: Segla på ett moln Författare: Birgitta Bergin Utgiven år: 2024 Sidantal: 354 Förlag: Piratförlaget Recensionsexemplar ...

Populära inlägg