11 september 2023

Outsäglig sorg och saknad


 











Titel: Outsäglig sorg och saknad
Författare: Emma Gustafsson

Utgiven år: 2023
Sidantal:
308
Förlag: Norstedts
Recensionsexemplar

📖
Janne tar sin tillflykt till en stuga i Närke för att återhämta sig från en tragisk förlust. Han är deckarförfattare och hoppas att det manus han börjat på kan bli en väg ut ur det mörker han har befunnit sig i så länge.
Äntligen ska han få vara ifred med sina tankar. Fia är nöjd med att hon lyckats få sin stuga uthyrd under hela sommarperioden. Det är en nödvändig inkomst i väntan på att snickerifirman ska gå med vinst
Men hon ljög i annonsen. Det är inte alls långt till närmsta granne som hon skrev, hon och dottern Lo kommer bo i ladan på tomten intill. Hon har just betalat av den sista skulden hos Kronofogden, så att åka iväg någonstans är inte att tänka på. Janne får ingen vidare ro att skriva eftersom Lo inte verkar införstådd med att ladan är hennes hem över sommaren, utan allt som oftast släntrar över till Janne.
Med lite hjälp från henne kommer Janne och Fia varandra allt närmare. Och trots att ingen av dem räknat med det kommer den här sommaren förändra alla deras liv.
__________

Det här är en varm och underbar relationsroman om sorg och saknad som är bokens titel 💓
Emma beskriver karaktärerna Janne, Fia och Lo mycket bra och realistiskt och man tar verkligen till sig dom alla i sitt hjärta.

En vacker historia om klasskillnad, kärlek, relationer, sorg och om att gå vidare i livet efter att ha varit med om något jobbigt.
Det här är Emmas debutroman i feelgood genren och det har hon gjort så bra. Boken är välskriven och lättläst. Jag hoppas få läsa mer av henne framöver!

Outsäglig sorg och saknad är en vacker relationsroman om kärlek, sorg, klass, kreativitet och om att gå vidare efter både små och stora katastrofer.

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tack @norstedts_forlag & @emma_g_skriver för en fin läsupplevelse 🤗💕

__________


Inga kommentarer:

Segla på ett moln

  Titel: Segla på ett moln Författare: Birgitta Bergin Utgiven år: 2024 Sidantal: 354 Förlag: Piratförlaget Recensionsexemplar ...

Populära inlägg