11 september 2023

Tidens hjärta

 












Titel: Tidens hjärta (2)
Författare: Elisabeth Berglund

Utgiven år: 2023
Sidantal:
300
Förlag: Possibilia
Recensionsexemplar

📖
Tidens hjärta är den efterlängtade, fristående uppföljaren till Selmaprisvinnaren Eldbarnet. Äventyret fortsätter.

Vivya, den sista Glädjeryttaren, Överdomaren Ylmar och det magiska barnet Minndora är äntligen i säkerhet på Ylmars hemvärld efter sin flykt undan Broughans soldater. Men allt är inte som det verkar, och snart är de tre indragna i en maktkamp där Pompodias och De Tio Världarnas framtid står på spel. Emot dem står skugglika konspiratörer, ett korrupt polisväsende, giriga potentater och uråldriga lögner. Allt de har är Vivyas handlingskraft, Minndoras nyväckta magiska krafter och Ylmars unika känsla för tid ...Vem drar egentligen i trådarna? Och varför får ingen använda magi?

__________

 

Tiden hjärta är uppföljare till Selmaprisvinnaren Eldbarnet. Vivya, Ylmar och den unga Minndora har flytt till säkerheten på Ylmars hemvärld Pompodia. 
Boken är spännande, vacker, känslosam, fartfylld och mycket välskriven och bjuder på ett riktigt actionäventyr bland olika varelser, världar och spännande karaktärer.
Elisabeth är fenomenal på att hitta på de olika världarna och varelserna och har en otrolig fantasi i den här fantasyboken 💕 Älskart!

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tusen tack Elisabeth @possibilia för att jag fick chansen att läsa ännu en fantastisk bok 🙏💕

__________

Inga kommentarer:

Segla på ett moln

  Titel: Segla på ett moln Författare: Birgitta Bergin Utgiven år: 2024 Sidantal: 354 Förlag: Piratförlaget Recensionsexemplar ...

Populära inlägg