09 maj 2024

Elva smaker av kärlek

 













Titel: Elva smaker av kärlek
Författare: Frida Gråsjö

Utgiven år: 2024
Sidantal:
206
Förlag: Modernista
Recensionsexemplar

📖
Elsa Blom njuter av livet. Att vara bankdirektör är allt hon någonsin velat. Men när bankens styrelse beslutar sig för att slå ihop Rosnäs båda bankkontor är det inte längre Elsa som ska leda arbetet, utan en man som är betydligt yngre och mindre erfaren än hon. Att bli omkörd för sin ålder på det sättet är inte ett alternativ, så när en möjlighet dyker upp att köpa ett företag med gedigen affärsplan och goda vinstmöjligheter hoppar Elsa på den. Det enda problemet är att hennes nya företag är en glassfabrik, och att hon inte kan ett dugg om glass. Elsa är van vid att ha många bollar i luften men det här kan blir för mycket även för henne. Med en tight budget behöver hon ordna allt själv: från renovering och marknadsföring till att lista ut vilka - och hur många - glassmaker som är de ultimata. Frågan är hur hon ska lyckas ta sig ur den knipa hon hamnat i, och bevisa att gammal trots allt är äldst?

__________

Underbar feelgood både på insidan och utsidan

Den här serien om Rosnäs tycker jag mycket om så det var underbart att vara tillbaka där igen. Och omslaget är ju såå magiskt vackert 😍

Karaktärerna är såå fint gestaltade och känns mycket äkta och levande. Likaså miljöbeskrivningarna och inte tala om glassbaren där jag kan se mig sittandes.

Det här är en riktig bladvändare som bjuder på olika ingredienser som titeln avslöjar. En glassbägare som innehåller en mängd smaker av kärlek!

Älskar glass så jag blir riktigt sugen på att leta upp en riktig glassbar snart. 

Det här är den femte boken i Rosnäs-serien.

Omdöme: ⭐⭐⭐⭐/5

Tack @modernistared & @frida_grasjo för att jag fick läsa 💓🙏

__________


Inga kommentarer:

Släppa taget?

  Titel: Släppa taget? Författare: Marie Sammeli Utgiven år: 2024 Sidantal: 269 Förlag: Harper Collins Recensionsexemplar 📖 ...

Populära inlägg