11 oktober 2021

Debutanten

 













Titel:
Debutanten (Forsete: 4)
Författare:
Christina Erikson
Kategori: Deckare
Utgiven år: 2021
Sidantal: 400
Förlag: Albert Bonnier 

>><< 

Boken:

Författaren Sandra Thulin har tagit sitt liv. Hon lämnar en förkrossad make och två små barn efter sig. När Sandras pappa kontaktar kommissarie Elias Svensson och ber honom undersöka självmordet öppnas fallet på nytt. Elias och Cornelia Lind börjar gräva i Sandras bakgrund och konstaterar snabbt att den fasad familjen Thulin visade upp dolde en sårigare verklighet. Men poliserna får inte bara information om Sandra och hennes familj, komprometterande uppgifter om Sandras pappa ställer utredningen på ända.

Var Sandras död ett tragiskt självmord? Och vem berättar egentligen sanningen?

>><< 

Mina tankar:

Det här är en riktigt nervkittlande spänningsroman som handlar om familjehemligheter, makt, girighet och olika relationer. En historia som får mig att sitta på helspänn och sträckläsa boken för den är såå spännande. Det är ett driv i handlingen där det ena efter det andra av hemligheter avslöjas och jag vill bara veta mer ju längre in i handlingen jag kommer. Man märker inte av något så den är inte förutsägbar men i slutet så börjar man förstå hur allt ligger till och det är just detta som gör boken såå bra och spännande. Att allt inte är som det verkar vara. Gillar man nagelbitare, en spännande historia och en bok man inte kan lägga ifrån sig, då ska man absolut läsa den här boken!

Omdöme: 5/5


Inga kommentarer:

Mörkrets cirklar - 3

  Titel: Mörkrets cirklar – Del 3 Författare: Lou Berg Utgiven år: 2024 Sidantal: 443 Förlag: Piratförlaget @piratforlaget Bokvinst...

Populära inlägg