09 oktober 2021

Fortfarande här

 













Titel:
Fortfarande här
Författare:
Åsa Hofverberg
Kategori: Roman
Utgiven år: 2021
Sidantal: 404
Förlag: Hoi förlag

::::::::::

Boken:

Efter 27 års olyckligt äktenskap har Paula Born samlat mod till att lämna sin manipulative man Rai. Men just som hon ska ta steget faller han i koma. Vad gör hon nu med alla planer? Lukas, Paulas och Rais son, ska precis ta studenten. Det sista han vill är att bli som sin pappa, men han är rädd för att det inte går att undvika. Kanske är det dags att lämna allt och alla bakom sig? Mila är pastorsdottern som inte vet vem hon egentligen är. Det enda hon vet säkert är att hon är galen i Lukas, men den perfekta Saga verkar vara allt för honom. Eller? Fortfarande här är en feelgoodroman om tre livsöden i den fiktiva staden Born. Boken handlar både om kärleken till sig själv och till andra, men också om hur det aldrig är för sent att förändra sitt liv till det bättre. Romanen är den första i en serie om fyra böcker.

::::::::::

Mina tankar:

I den här boken så får man följa tre karaktärer. Det här är en bok som verkligen tar tag i en och i varje historia får man ta del av flera olika livsöden som är mycket intressanta att följa. Jag fångades ganska snabbt in i historierna och dom olika karaktärerna och jag kände mycket av deras hopp, förtvivlan och enorma smärta. Man kan förklara boken som en relationsroman och där skenet kan bedra och där allt inte är som det ser ut att vara. Alla scener och dialoger för handlingen rappt och spännande framåt och den är mycket välskriven. En roman som är mycket tänkvärd och man får en aha-upplevelse att det aldrig är för sent att förändra sitt liv till det bättre.  Så den ger mig hopp om framtiden!

Omdöme: 4/5


Inga kommentarer:

Mörkrets cirklar - 3

  Titel: Mörkrets cirklar – Del 3 Författare: Lou Berg Utgiven år: 2024 Sidantal: 443 Förlag: Piratförlaget @piratforlaget Bokvinst...

Populära inlägg