04 december 2021

Netraya

 













Titel: Netraya
Författare: Lovisa Wistrand
Utgiven år: 2020
Förlag: Whip media
Uppläsare: Hanna Schmitz

📖 📖
Boken:
Netraya dör för tidigt, hon är bara nitton år, men när hon ska bli tilldelad sin dödsvärld gör hon motstånd – och allt blir fel. Tillsammans med dödsanden Imorfes kastas hon in i en värld där allt vill förinta henne. På kort tid måste hon finna sin väg ut, annars blir hon kvar för alltid. Netrayas mål är dock större än så: hon vill tillbaka till sin egen värld. Hon vill leva. Imorfes enda uppgift är att ta Netraya till dödsvärlden som hon till varje pris vill undvika, och skulle han misslyckas möts han av ett öde värre än döden. Men när Netraya och Imorfes blir förälskade kompliceras allt. Är kärlek värd att dö för?

📖 📖
Mina tankar:
Alltså, vilken fantastisk bok och historia!! Såå spännande så det knappt gick att pausa. Boken är fristående och går att läsa utan att ha läst någon annan av författarens fantastiska böcker. En av alla styrkor som Lovisa Wistrand har när det kommer till författarskap så är det att hon är otroligt bra på att bygga upp olika världar och måla upp dom på en sådant sätt att dom blir otroligt levande för läsaren. Fantastiskt! Man riktigt kastas in i en farlig plats och jag kan riktigt se mig tillsammans med karaktärerna bland olika varelser som dom stöter på under sin resa. Det är inte bara en värld vi får vara med om utan två. Det är magi och spänning och full fart hela historien igenom och man blir totalt fängslad och man vill bara läsa vidare för att se hur det slutar. Rekommenderas verkligen!

Inga kommentarer:

Segla på ett moln

  Titel: Segla på ett moln Författare: Birgitta Bergin Utgiven år: 2024 Sidantal: 354 Förlag: Piratförlaget Recensionsexemplar ...

Populära inlägg