04 december 2021

Plats 7A

 












Titel: Plats 7A
Författare: Sebastian Fitzek
Utgiven år: 2021
Förlag: Bokförlaget Forum
Uppläsare: Stefan Sauk

📖 📖
Boken:
Psykiater Mats Krüger vet att det är irrationellt att vara flygrädd. Enligt statistiken är det nitton gånger säkrare att flyga än att köra bil. Något annat han vet är att den sämsta platsen att sitta på – om något ändå skulle hända – är plats 7A. När han för första gången på tjugo år måste flyga för att träffa sin gravida dotter, bokar han därför plats 7A också. För om ingen sitter där, kan säkert inget gå fel. Men precis efter start får Mats ett telefonsamtal. Hans dotter och hennes ofödda barn är kidnappade – och den som ringer hotar med att mörda dem, om inte Mats övertygar piloten om att krascha planet och döda alla passagerare. Mats måste fatta ett beslut – och möta sina absolut största rädslor.

📖 📖
Mina tankar:
Ännu en otrolig spänningsroman av författaren. Man sitter på helspänn och vill bara läsa vidare för att få veta hur det går. Jag blev helt fast i boken, såå spännande. Boken är välskriven och flyter på och historien stegras upp mer och mer och det är verkligen en kamp mot klockan. Stefan Sauk är suverän som uppläsare! Sebastian Fitzek har tidigare skrivit böckerna Patienten, Passagerare 23 och paketet, alla lika bra, enligt mig!

Inga kommentarer:

Släppa taget?

  Titel: Släppa taget? Författare: Marie Sammeli Utgiven år: 2024 Sidantal: 269 Förlag: Harper Collins Recensionsexemplar 📖 ...

Populära inlägg