13 september 2022

Någon annans tidsfördriv

 













Titel:
Någon annans tidsfördriv
Författare: Ann Edliden

Utgiven år: 2021
Sidantal:
365
Förlag: Polaris

📖
Den goda nyheten är att Petter har potential att bli en perfekt pojkvän. Den dåliga nyheten är att han inte existerar, men det vet inte Doris om. Än. När han inte dyker upp till deras första dejt börjar hon ana oråd och snart visar det sig att hon inte är den enda han lurat via olika dejtingappar. I jakten på Petters riktiga identitet tar Doris hjälp av sociala medier och startar ett kvinnligt hämndkollektiv med syfte att avslöja honom en gång för alla. Samtidigt tvingas hon hantera sin krångliga familj hemma i Värmland. Familjen är dock inte krångligare än de oregerliga deltagare hon tampas med i jobbet som pressansvarig för skandalsåpan Château Amore. Säsongen, som beskrivs som den sjukaste någonsin, innehåller allt från fuskanklagelser och homofobi till en dramatisk final som också får förödande konsekvenser för Doris egen framtid.
__________

Underhållande & välskriven!

Den här boken var riktigt underhållande och smart. En feelgoodroman som är en hyllning till chic lit genren, lite lik Bridget Jones dagbok. Nätdejting och dokusåpa står i fokus precis som det är i vår värld. Jag kan verkligen relatera till mycket. Tyckte mycket om karaktärerna, speciellt då karaktären Doris. Mycket välskriven, lättläst, rapp och realistisk. Den handlar även om drömmen om att hitta den rätta, karriär och vänskap. Vem kan man lita på därute? Tyckte också det var roligt när Doris pappa ger sig ut på Facebook, jag fick många goa skratt. Det är författarens debutbok och jag rekommenderar den varmt. Nästa bok av författaren är boken ”Dör för dig” som jag snart ska läsa!

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tack @bokforlagetpolaris och @annedliden för recensionsexemplar 💕

__________


Inga kommentarer:

Mörkrets cirklar - 3

  Titel: Mörkrets cirklar – Del 3 Författare: Lou Berg Utgiven år: 2024 Sidantal: 443 Förlag: Piratförlaget @piratforlaget Bokvinst...

Populära inlägg