22 mars 2023

Konsten att bli lycklig


 











Titel: Konsten att bli lycklig
Författare: Pia F. Davidsson
Utgiven år: 2022
Sidantal: 319
Förlag: Ordberoende
Recensionsexemplar

📖
När skilsmässopappren dunsar ner i brevlådan, blir det startskottet för 58-åriga Ursulas resa mot att bli stark och hitta sig själv efter ett långt äktenskap. Hon har inget som helst intresse av att träffa någon ny än på länge. Sexlivet är lagt i träda och hon tänker inte återuppväcka det heller. Möjligen kan hon på sikt tänka sig ett lagom vänskapligt förhållande, med stillsamma promenader och söndagslunch. Men bästa väninnorna har andra planer. De gör allt för att väcka liv i Ursulas kärleksliv. Möjligheterna är lika oändliga som profilerna på dejtingsajterna. Saker och ting går inte riktigt som Ursula tänkt, men när hon bestämmer sin för att vara lycklig inser hon att det går, bara man vet vad man vill. Och det är en konst.
__________
Kärleksfull, humoristisk & berörande feelgoodpärla 😍

Vilken fantastisk bok det här är 💕 Så underbar och så hoppfull. En berättelse där man får bekanta sig med en kvinna på 58 år som tror att livet är slut. Dom andra karaktärerna är otroligt härliga och roliga, vilka vänner som ställer upp 🤗

Historien är full av sidohistorier, skrönor och dråpligheter. Författaren tecknar ett kärleksfullt och humoristiskt porträtt av en stukad kvinna som går från larv till fjäril. Som läsare får man skratta, även om skrattet ibland fastnar i halsen.

Boken är mycket välskriven och lättläst. Med små ordspråk i början av alla kapitel gör den extra härlig att läsa och jag läste den ganska snabbt då det var lite svårt att pausa när historien var så intressant. En riktig feelgoodpärla som jag varmt rekommenderar!

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tusen tack @ordberoendefrlag & @piafdavidson för möjligheten att få läsa den här pärlan till bok 🙏💕
__________

Inga kommentarer:

Lögnspiran - Marduriens ljus 1

  Titel: Lögnspiran – Marduriens ljus 1 Författare: Joseph A. Davis Utgiven år: 2021 Sidantal: 334 Förlag: Pärlan Vinst 📖 Ke...

Populära inlägg