14 april 2023

Jag brinner

 













Titel:
Jag brinner
Författare: Rebecca Romero

Utgiven år: 2023
Sidantal:
213
Förlag: Ordberoende
Recensionsexemplar

📖
Är det normalt att inte känna någon sexlust efter tio års äktenskap? Angelica har varit gift med sin stora kärlek i över tio år och med sin religiösa bakgrund har hon alltid sett äktenskapet som något heligt. Men den senaste tiden är det något som skaver. Tillsammans med sin bästa vän beger sig Angelica ut på ett äventyr för att hitta det hon saknat. Hon överger plikttrogna samlag under täcket för att få uppleva fontänorgasmer och trekanter. I jakten på sann frihet måste hon stå emot rädslan att dömas och risken att döma sig själv. Jag brinner är en pulserande nutidsroman om en ung kvinna som tänjer på gränserna för att återerövra sin sexualitet i ett samhälle som inte helt befriats från inarbetade patriarkala normer. Den berör både frågor om njutning och om samtycke. Om vad som händer när man ångrar sig och om glädjen i att våga utforska sin kropp och sina känslor.
__________

Den här boken är absolut inget för den som är pryd 😁

Det här är en passionerad och erotisk roman som är rik på heta sexscener och detaljer och som mycket ingående beskriver olika sexakter. 

Men den handlar om så mycket mer, om att vara ärlig mot sig själv och stå för vem man är och om att ta för sig i singellivet. Så det är en tänkvärd story. Boken är lättläst och har ett bra språk och spännande karaktärer.

Det var en intressant bok men tyvärr inte så mycket min sorts läsning! Men jag tycker ändå att den är läsvärd om man tycker om mycket hetta och erotik!

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️/5

Tack @ordberoendefrlag & @rebeccaromeroforfattare  för läsupplevelsen 💕

__________


Inga kommentarer:

Segla på ett moln

  Titel: Segla på ett moln Författare: Birgitta Bergin Utgiven år: 2024 Sidantal: 354 Förlag: Piratförlaget Recensionsexemplar ...

Populära inlägg