12 september 2023

Infarkt

 
















Titel: Infarkt
Författare: Catarina Kent

Utgiven år: 2022
Sidantal:
210
Förlag: Visto
Recensionsexemplar

📖
Martin sveper in i Johannas liv med en passion och en öppet redovisad bipolaritet som rubbar hennes välordnade tillvaro i grunden. Förälskelsen får Johanna att tappa taget om sina föreställningar om vad som är sant och riktigt i livet. När är kärlekens pris för högt? Hennes förnuft hamnar i konflikt med passionen och lusten. Insnärjd i en kärleksrelation som söker överleva i skuggan av bipolaritet och beroendesjukdom ställer hon sig frågor utan svar. Infarkt är en kärleksroman inspirerad av verkliga händelser som gestaltar kampen mellan tankens klarhet, hjärtats obotliga ensamhet och den sexuella driftens kraft.
__________

Stark & Känslosam!

Det här är en stark, jobbig och känslosam bok att läsa då man känner såå otroligt mycket för karaktären Johannas alla känslor inför Martin!

Författaren har på ett ypperligt sätt beskrivit tankar och känslor av vad det är och känns att stå bredvid och vara medberoende.
Jag själv har varit medberoende så jag vet hur svårt allt kan vara med både upp och nergångar, ljus och mörker, glatt och sorgligt
💕

Berättelsen är inspirerad av verkliga händelser. Mycket välskriven, lättläst och en bok jag rekommenderar att läsa!

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tack @vistoforlag & @catarinakent för att jag fick läsa 🤗💕

__________


Inga kommentarer:

Segla på ett moln

  Titel: Segla på ett moln Författare: Birgitta Bergin Utgiven år: 2024 Sidantal: 354 Förlag: Piratförlaget Recensionsexemplar ...

Populära inlägg