24 september 2023

Syndare ibland oss – Morden i Glasviken (1)

 













Titel: Syndare ibland oss – Morden i Glasviken (1)
Författare: Sofia Rutbäck Eriksson

Utgiven år: 2023
Sidantal:
336
Förlag: Lind & Co
Recensionsexemplar

📖
Ett begravningståg går genom byn Glasviken och fram till den steniga stranden för att strö ut aska i havet. Det som ska bli ett harmoniskt avsked blir en stund av chock, för vid havet väntar ännu en död kropp. Snart inser invånarna att något är rejält fel i det norrbottniska lilla kustsamhället. Trots att det är det sista som den unge polisen Remi vill, så tvingas han samarbeta med äldre kollegan Anna-Maria från grannkommunen. Tillsammans ger de sig i kast med en gåta som sakta börjar peka på områdets en gång så storslagna glasbruk. Det de hittar i byns förflutna och i sina egna känslor får dem att undra: kan vi någonsin undkomma våra gamla synder?
__________

Spännande & Mysig!

En välskriven och lättläst pusseldeckare med en intressant story. Persongalleriet är härligt och miljöbeskrivningarna målande.

Jag tycker den här nya serien är något av ett mellanting på böckerna om Katarina Zapp och Herkules som jag för övrigt tokgillar 😁
Så om du också bara älskar böckerna om ”Arvidsträsk” ochMorden runt” så kommer du garanterat att tycka om ”Morden i Glasviken”

Sen måste jag ju bara avsluta med att säga att den här författaren är otroligt produktiv och jag har läst alla hennes fantastiska böcker. Missa INTE!!

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️+/5

Tusen tack @sofiarutbackerikssonforfattar & @lindochco för att jag fick möjlighet att läsa 💕🙏

 __________


Inga kommentarer:

Segla på ett moln

  Titel: Segla på ett moln Författare: Birgitta Bergin Utgiven år: 2024 Sidantal: 354 Förlag: Piratförlaget Recensionsexemplar ...

Populära inlägg