31 januari 2024

Snöfall över Paris

 













Titel:
Snöfall över Paris
Författare: Karolina
Schützer
Utgiven år: 2023
Sidantal:
287
Förlag: LB Förlag
Recensionsexemplar

📖
Livet i Paris blir inte så lugnt som den före detta tv-reportern Sophia hoppats på. En okänd släkting dyker upp i den nyrenoverade baren på rue Notre Dame des Champs och mörka hemligheter från det förflutna nystas upp. Hemligheter som hotar att krossa tillvaron på Le Lulu. Samtidigt får Sophia reda på att hon är gravid, något som blir mer av en chock än en glad överraskning. Även om kärleken till den nya pojkvännen Tristan växer sig allt starkare är det tydligt att både Sophia och Tristan behöver göra upp med sina egna uppväxter. Tristan försvinner allt längre bort och Sophia tvingas fatta ett livsavgörande beslut. Mitt i allt laddar personalen på Le Lulu upp för en magisk jul fylld av champagne, skaldjur och ostar. Frågan är om det går att fly från det förflutna eller om Sophia och Tristan måste konfrontera sina demoner för att kunna leva fullt ut?
__________

Lättsam & Mysig!

Välskriven och lättläst bladvändare som var svår att lägga ifrån sig. Hennes debutroman Under stjärnorna i Paris tyckte jag mycket om och den här var minst lika bra!

En äkta feelgoodbok full av kärlek, vänskap, familjehemligheter, glädje och sorg, som träffar rakt i hjärtat. Det här är vackert och värmande. Miljöbeskrivningarna är målande och karaktärerna är intressanta.

Det här är en bok jag varmt kan rekommendera. Har du inte läst den första boken ”Under stjärnorna i Paris” så gör gärna det först 💕

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tack @lbforlag och @karolina_schutzer för mysig läsupplevelse 🤗

__________


Inga kommentarer:

Elva smaker av kärlek

  Titel: Elva smaker av kärlek Författare: Frida Gråsjö Utgiven år: 2024 Sidantal: 206 Förlag: Modernista Recensionsexemplar 📖...

Populära inlägg