21 maj 2024

Snedsteget

 

Titel: Snedsteget – Off Campus 2
Författare: Elle Kennedy

Utgiven år: 2023
Sidantal:
331
Förlag: Bookmark

📖

John Logan har allt. Han är populär, anses vara skolans nästa hockeylöfte och kan få vilken tjej han vill. Vad ingen vet är att det bakom den lyckliga fasaden döljer sig ett mörker. Logan bär nämligen på en tryckande ångest och han gör allt för att distrahera sig själv med fester, sprit och tillfälliga hook-ups. Men när han träffar Grace Ivers vänds hans värld upp och ned.

Den blyga förstaårseleven Grace har en tendens att bli en nervös pratkvarn bland killar. Speciellt bland snygga killar. Men när hon möter den heta hockeyspelaren Logan känner hon något hon aldrig känt förut: en himlastormande förälskelse. Grace kan inte få nog av honom tills ett ödesdigert snedsteg förändrar allt.


__________


Gripande & Berörande


Det här är en bok som innehåller både romans, dramatik, passion, hetta och ett djup. Boken är andra delen i ”Off Campus” serien.

Välskriven och lättläst med blandade karaktärer som är fint gestaltade. Miljöbeskrivningarna är målande och det är en sträckläsarbok, i alla fall var det så för mig.

Tyckte du om första boken så kommer du nog garanterat att tycka om även den här!

Omdöme: ⭐⭐⭐⭐/5

__________


Inga kommentarer:

Markus bok

  Titel: Markus bok Författare: Birgitta Kallenberg Nilsson Utgiven år: 2024 Sidantal: 228 Förlag: Lava Recensionsexemplar Upptäck Markus b...

Populära inlägg