17 september 2024

Bättre än på film

 












Titel: Bättre än på film
Författare: Lynn Painter
Utgiven år: 2024
Sidantal: 286
Förlag: Modernista
Recensionsexemplar
📖
Liz Buxbaum är en dagdrömmare och hopplös romantiker som ägnar kvällarna åt att nostalgiskt plöja igenom sin döda mammas gamla dvd-samling av kärleksfilmer. Men det är hennes sista år i high school, sistaårselevernas bal närmar sig och Liz har fortfarande ingen potentiell dejt som kan göra balen till ett oförglömligt, romantiskt ögonblick.
Åtminstone inte förrän Michael, hennes före detta granne och barndomskärlek, oväntat flyttar tillbaka från Texas. Liz skyr inga medel för att fånga Michaels uppmärksamhet och tar till och med hjälp av Wes, den odrägliga grannkillen som inte har gjort annat än att plåga henne ända sedan de var barn.
Men medan de verkställer sin listiga plan inser hon till sin förfäran att hon trivs riktigt bra i Wes sällskap. Filmerna har lärt Liz att aldrig någonsin falla för den stygga pojkens charm, så hon kan inte förstå vad som händer. Är det möjligt att hon helt har missuppfattat vad kärlek handlar om?
__________
Fantastisk nostalgitripp!!
Vilken härlig bok. Jag kunde inte lägga den ifrån mig och läste ut den väldigt snabbt. En riktig bladvändare.
Det här är en urmysig, varm, kärleksfull och härlig romantisk roman med en massa nostalgi från filmer som jag gillar. Varje kapitel börjar med ett filmcitat.
Så välskriven med härliga karaktärer och målande miljöbeskrivningar. Att det är en förutsägbar handling gör mig ingenting för boken är så bra och lättsam.
Boken innehåller kärlek, kärlek och en dos av humor. En perfekt blandning. Vill man ha en lättsam läsning så rekommenderar jag den här boken.
Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5
Tack @modernistared för en fantastisk läsupplevelse 🙏💞
__________

Inga kommentarer:

Bättre än på film

  Titel: Bättre än på film Författare: Lynn Painter Utgiven år: 2024 Sidantal: 286 Förlag: Modernista Recensionsexemplar Liz Buxbaum är en...

Populära inlägg