02 februari 2023

Frank & Amie

 













Titel:
Frank & Amie
Författare: Magnus Ottosson

Utgiven år: 2022
Sidantal:
237
Förlag: Visto
Recensionsexemplar

📖
Frank och Amie lever sambolivet i New York. De har dejtat i ett halvår, Frank har karriärsklättrat och hans föräldrar är på besök från Sverige för att träffa Amie för första gången. Dessutom ska Frank ge ut sin debutroman. Allt borde vara fantastiskt! Borde vara. Patrics förflutna har kommit i kapp honom och Super-Patric, barndomshjälten som hjälpte Frank när han hade det som tuffast ett år tidigare, finns inget spår av längre. Amie drar sig undan, är alltid för trött för närhet och för disträ för att prata. Och samtidigt dyker Franks kollega Dana upp vid hans skrivbord oftare än vanligt. Det är tydligt vad hon vill. Frågan är bara: vad vill Frank? Hur vet man att man är kär? Kan man hitta tillbaka till varandra efter ett svek? Eller flera. En sak är säker, vintern i New York blir något helt annat än vad Frank någonsin kunnat förställa sig. Frank & Amie är den fristående uppföljaren till Frank.
__________

Jag tyckte mycket om Magnus debutbok om Frank. Den här uppföljaren är minst lika bra och nu har Frank träffat kärleken på nytt i Amie. Boken är välskriven och lättläst. Karaktärerna är mycket intressanta och realistiska och miljöbeskrivningarna fantastiska. En mycket fin och mysig relationsroman om vänskap, kärlek och allt vad det innebär och om relationen till sina föräldrar. Magnus har verkligen lyckats gestalta allt på ett fint sätt. Boken innehåller även juliga inslag i New York men kan självklart läsas året runt. Rekommenderar dig att läsa boken/böckerna om Frank!

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tack @magnusskriverbok för att jag fick läsa din bok & tack även till @vistoforlag

__________


Inga kommentarer:

Nomaden

  Titel: Nomaden Författare: Pascal Engman & Johannes Selåker Utgiven år: 2024 Sidantal: 350 Förlag: Forum Recensionsexemplar ...

Populära inlägg