02 februari 2023

I lagens skugga

 













Titel:
I lagens skugga
Författare: David Baldacci

Utgiven år: 2022
Sidantal:
447
Förlag: Bokfabriken
Recensionsexemplar

📖
En federal domare och hennes livvakt hittas brutalt mördade i domarens hem i Florida. Det enda mördaren lämnat efter sig är ett märkligt visitkort skrivet på latin. För FBI-agent Amos Decker är dubbelmordet ett mysterium. Domaren måste ha skaffat sig otaliga fiender under åren, men grannarna och den närmaste familjen - alla med vattentäta alibin - har varken sett eller hört något, och det finns inga tecken på inbrott. Det hjälper inte heller att Decker, som genomgår en personlig kris efter en väns självmord, blir påtvingad en ny kollega, FBI-agent Frederica "Freddie" White.
__________

Spännande bladvändare!

I lagens skugga är den sjunde fristående delen i David Baldaccis thrillerserie om FBI:s utredare Amos Decker - agenten med perfekt minne.

Gillar verkligen böckerna om Amos Decker, agenten/utredaren på FBI och den här är inget undantag. Författaren vet hur man skriver spännande thriller och han gör det fantastiskt bra. Boken är välskriven och lättläst och karaktärerna och miljöbeskrivningarna är mycket bra beskrivna. Handlingen och intrigerna mästerliga och det här är en bok som jag hade mycket svårt att lägga ifrån mig. En riktig bladvändare! Har du missat den här bokserien om Amos Decker så rekommenderar jag dom, börja med första boken som heter ”Jakten på Amos Decker” kan läsas fristående!

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tack till @bokfabriken för spännande läsning 🤗

__________


Inga kommentarer:

Nomaden

  Titel: Nomaden Författare: Pascal Engman & Johannes Selåker Utgiven år: 2024 Sidantal: 350 Förlag: Forum Recensionsexemplar ...

Populära inlägg