09 april 2023

En ärlig lögn

 













Titel: En ärlig lögn
Författare: Tarryn Fisher

Utgiven år: 2022
Sidantal:
384
Förlag: Harper Collins
Recensionsexemplar

📖
Försök inte fly, det som ligger bakom kommer alltid ikapp.

Rainy har lämnat sitt gamla liv och bor sedan en tid tillbaka i en stor villa uppe i bergen. Omgiven av tallar och en konstant dimma har hon hittat sin fristad - ett nytt liv där hon kan glömma det som varit. När hon motvilligt går med på att åka på en tjejresa till Las Vegas förväntar hon sig vilda partykvällar med cocktails och kasinon - att hennes väninna skulle försvinna ingick inte i planerna. Därefter följer en skräckfylld tillvaro som gränsar till en fullkomlig mardröm. Hon inser att hon måste göra upp med sitt förflutna för att rädda sin vän - och sig själv.

__________

Spännande bladvändare

Jag har läst några tidigare böcker av Tarryn Fisher och tyckt mycket om dom, så förväntningarna var mycket höga på den här boken!

Boken börjar bra med spännande intrig och jag sugs direkt in i handlingen, vad ska nu hända tänker jag. Huvudkaraktären berättar både i nutid och dåtid om ett kringflackande liv och hur det slutar i en sekt. Den här sektionen i boken tycker jag är den mest intressanta.

En välskriven och lättläst bok. Tyvärr så är slutet alldeles för rörigt och förutsägbart, men en och annan tvist dyker upp och är för den skull en spännande och läsvärd bok. Så är man intresserad av sekter så läs den!

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️/5

Tack @harpercollins_sverige för läsex 💕

__________


Inga kommentarer:

Segla på ett moln

  Titel: Segla på ett moln Författare: Birgitta Bergin Utgiven år: 2024 Sidantal: 354 Förlag: Piratförlaget Recensionsexemplar ...

Populära inlägg