08 april 2023

Jonnas bok – Älvaliv 2

 












📖 BOKRECENSION 📖

Titel: Jonnas bok – Älvaliv 2
Författare: Elisabeth Lendelund

Utgiven år: 2022
Sidantal:
423
Förlag: Skimra.nu
Recensionsexemplar

📖
En själfull berättelse som skildrar människor när de inte får vara det som de är och när de får vara det fullt ut, utan rädslor och det som påtvingats dem.
Jonna föds i Indien och lever med sitt trauma då hon adopterades bort och kom till en helt ny värld. Rädslan för övergivenhet ligger som en dimma mellan henne och livet. Behovet av att skapa något bestående och aldrig behöva vara ensam fick Jonna att skapa ett själshem som erbjuder allt det hon älskar av miljö, gemenskap, yoga, workshops och kurser. Hon bjuder också in till en systercirkel. Elva kvinnor kommer samman och genom att visa sig för varandra i närvaro och sanning, blir det till stor hjälp för varandra. Är det en slump att de träffas? Amrita och Hannes träffas i Indien i början av sjuttiotalet och deras möte får konsekvenser från en världsdel till en annan! Hannes resa till Indien förvandlar hela hans liv till något lika vackert och vibrerande som förtvivlat ofattbart!

__________

Magisk & Vacker

Andra boken i serien FÖR EN NY VÄRLD tar oss tillbaka till underbara Älvaliv ute på ön där allt inryms. Ett hjärtöppnande ställe!

Även i den här boken är språket vackert och stillsamt lugnt och manar till eftertanke. Välskriven och lättläst. Elisabeth tar upp många olika svåra ämnen och det bjuds på mängder av känslor.

Miljöbeskrivningarna är magiska och karaktärerna så levande och äkta. Boken är gripande, berörande och sorglig men innehåller mycket kärlek, läkande och sann vänskap 💕

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tack @skimra.nu för en fin läsupplevelse 🙏

__________


Inga kommentarer:

Segla på ett moln

  Titel: Segla på ett moln Författare: Birgitta Bergin Utgiven år: 2024 Sidantal: 354 Förlag: Piratförlaget Recensionsexemplar ...

Populära inlägg