24 januari 2024

Insnöade till jul

 













Titel: Insnöade till jul
Författare: Sarah Morgan

Utgiven år: 2023
Sidantal:
382
Förlag: Harper Collins
Recensionsexemplar

📖
Lucy Clark kommer göra allt hon kan för att inte bli av med jobbet lagom till jul. Även om det innebär att personligen leverera ett vackert inslaget marknadsföringspaket till Ross Millers föräldrahem i Skottland. Väl på plats är förvirringen total ? hans familj tror att hon är Ross flickvän och Ross spelar av någon anledning med i missförståndet. Dessutom gör en snöstorm att Lucy inte kan ta sig tillbaka till London. Motvilligt dras hon in i gemenskapen och lockas av tanken på ett riktigt julfirande, en familj ... och kärlek! Men flera i familjen bär på hemligheter som måste upp till ytan om det ska kunna bli en magisk jul.
__________

Varm & Mysig!

Sarah Morgans böcker är alltid ett säkert kort för mig, särskilt hennes julböcker som är något extra!

Det här är en romantisk julroman som innehåller alla ingredienser som en feelgood ska ha. Kärlek, vänskap, hemligheter, familjedrama och mycket humor!

Boken är lättläst och välskriven. Bra beskrivet persongalleri och fina miljöbeskrivningar. Boken är stämningsfull och jag får en riktig julkänsla när jag läser!

Det är en bok som jag vill rekommendera att läsa oavsett årstid! Och missa inte Sarah Morgans tidigare böcker. Riktiga pärlor 💕

Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Tack till @harpercollins_sverige & @sarahmorganwrites för en riktigt mysig läsupplevelse 🤗

__________


Inga kommentarer:

Elva smaker av kärlek

  Titel: Elva smaker av kärlek Författare: Frida Gråsjö Utgiven år: 2024 Sidantal: 206 Förlag: Modernista Recensionsexemplar 📖...

Populära inlägg