22 februari 2024

Tanner & Louise

 













Titel: Tanner & Louise
Författare: Colleen Oakley

Utgiven år: 2024
Sidantal:
397
Förlag: LavenderLit

📖
Tjugoettåriga Tanner Quimby behöver någonstans att bo. Så när hon erbjuds husrum mot att hon tar hand om en åttiofyraårig dam tackar hon motvilligt ja. Ett litet ynka fall. Det var allt som behövdes för att Louise Wilts dotter skulle kräva att Louise skaffar en sköterska på heltid. Strunt samma att Louise fortfarande kan ta sig fram för egen maskin, lösa korsord utan minsta problem och hälla upp två fingrar vodka åt sig varje eftermiddag. Tanner och Louise gör sitt bästa för att ignorera varandra, men det dröjer inte länge förrän Tanner börjar lägga märke till saker. Märkliga saker. Varför är trädgårdsskjulet låst som rena rama fängelset? Varför pratar lokalnyheterna om jakten på en brottsling som är kusligt lik Louise? Och varför dyker Louise plötsligt upp i Tanners rum, klockan ett på natten med väskorna packade, och säger att de måste fly stan?
__________

Humoristisk & Härlig bladvändare!

Den mestadels sanna historien om Tanner och Louise är en fullständigt oförglömlig feelgoodroman full av hjärta, charm och humor.

Först så vill jag bara säga att det här är en helt underbart vacker bok på omslag och blad 💕 Tror inte jag sett något så här ljuvligt på länge, eller inte alls faktiskt 😁

Boken är välskriven och lättläst och har ett härligt driv i handlingen som gör att det blir sträckläsning. Den är också väldigt roligt skriven.

Jag bara älskar karaktärerna som känns äkta och är härligt gestaltade. Miljöbeskrivningarna är målande!

En underbar feelgood som innehåller vänskap mellan yngre och äldre i fin samklang, ja berättelsen är som ljuv musik 🤗

Det här är en bok som verkligen är i riktig ”Thelma och Louise” anda.

 Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5

__________


Inga kommentarer:

Segla på ett moln

  Titel: Segla på ett moln Författare: Birgitta Bergin Utgiven år: 2024 Sidantal: 354 Förlag: Piratförlaget Recensionsexemplar ...

Populära inlägg