04 juli 2024

Lev med hela dig själv

 


Titel: Lev med hela dig själv
Författare: Kendra Fraser-Potts

Utgiven år: 2024
Sidantal:
188
Förlag: dittbokförlag
Recensionsexemplar

📖
Denna bok är för dig som önskar skapa en tanke- och känslomässig trygghet och på så vis bli känslotrygg i dig själv. I boken lär du dig även att träna din hjärna i att kunna vara mer still, i en värld där allting rör sig.

Negativa tankar och känslor påverkar oss alla och det vanliga sättet att hantera dem på är att fly, förneka eller undvika dem. Sätt som kanske gör att dina tankar och känslor försvinner ett tag, men aldrig helt. I denna bok får du andra verktyg för att ta hand om ditt inre. Hållbara lösningar som gör att du kan röra dig mot din oro och hantera din inre stress eller pågående utmattning. Boken ger dig verktyg för att minska din prestations- och framtidsångest men även övertänkande. Så att du kan stilla dig själv till en inre trygghet.

Kendra Fraser Potts, livscoach och mindfulnessinstruktör vill hjälpa dig att hantera och förstå hela ditt tanke- och känsloregister. Kendra, som även är högkänslig, delar med sig av sin egen resa med utmattning i bagaget. Och hur hon lyckades ändra sitt liv till det bättre efter detta. Hur hon lärde sig hantera stressen och pressen i samhället idag och hur du också kan lära dig bemästra den på liknande sätt.

Boken ger dig faktabaserad och vetenskaplig information blandat med övningar i mindfulness, Positiv psykologi, och innehåller 18 självhjälpsövningar. Syftet med boken är att göra det lättare för dig att hantera dina tankar och känslor och lära dig leva med HELA DIG SJÄLV

__________

Informativ & Intressant

Lättläst och välskriven bok med tips, råd och övningar med bra och tydlig innehållsförteckning.

Det här är en bok som ger eftertanke och funderingar på hur man egentligen lever sitt liv. En självhjälpsbok helt enkelt.

Jag känner igen mig i en hel del där negativa tankar skymmer sikten för alla positiva tankar.

Så jag fick mig en tankeställare och nya insikter och vissa delar i boken tar jag med mig.

Det här är en intressant bok som säkert kan hjälpa många och en bok man kan läsa i flera gånger om!


Tack
@coachningmedkendra för att jag fick läsa din bok 💓🙏

__________


Inga kommentarer:

Innan kaffet kallnar

  Titel: Innan kaffet kallnat Författare: Toshikazu Kawaguchi Utgiven år: 2024 Sidantal: 239 Förlag: Mius förlag Recensionsexemplar ...

Populära inlägg