08 juli 2022

En ny värld

 













Titel:
En ny värld
Författare: Natasha Lester
@natashalesterauthor
Utgiven år: 2022
Sidantal:
394
Förlag: Bazar förlag

📖
Evie Lockhart växer upp i en överklassfamilj i Boston, och hennes framtid är utstakad. Hon ska gifta sig med barndomsvännen Charlie och därefter ägna sig åt hem och familj. Men Evie har helt andra drömmar. Hon vill läsa vid universitetet och bli läkare, liksom sin far. Vägen till studierna möter många hinder. Hennes ambitioner misstros inte bara av omvärlden, utan även av fästmannen och familjen. Ändå vägrar Evie ge upp, och till slut kan hon börja läsa till gynekolog i New York. Där upptäcker hon en helt ny värld, fylld av jazz, glamour och äventyr. I det glada 1920-talet tycks allt möjligt, men Evie får betala ett högt pris för att uppfylla sin dröm.

____________

Fängslande, intressant & en riktig bladvändare!

Det här är en fängslande roman som dom tidigare böckerna "Den franska fotografen" och "Den hemliga gåvan" som jag bara älskade. Boken handlar om kärlek, starka kvinnor och om hopp att lyckas i världen och bryta sig loss från normen! En välskriven och mycket intressant historia som var svår att lägga ifrån sig. Glamour och Jazz, kärlek, intriger och mycket mer får man läsa om i den här boken och jag blev totalt uppslukad av historien, den grep tag i mig och jag såg mig själv vara med i kretsen, eller som någon som står i bakgrunden och tjuvlyssnar och hejar på 🤗 Natasha Lester skriver med ett fint språk, med målande och fantastiska miljöer och intressanta karaktärer. En riktig bladvändare! Och omslaget är helt AMAZING!
____________

Omdöme: 4/5

Tack @bazarforlag @jennyschyttberg för chansen att få läsa 🙏

____________


Inga kommentarer:

Lögnspiran - Marduriens ljus 1

  Titel: Lögnspiran – Marduriens ljus 1 Författare: Joseph A. Davis Utgiven år: 2021 Sidantal: 334 Förlag: Pärlan Vinst 📖 Ke...

Populära inlägg