31 juli 2024

Kärlekens bakgata

 













Titel: Kärlekens bakgata
Författare: Anna Laestadius Larsson
Utgiven år: 2024
Sidantal: 365
Förlag: Piratförlaget
Recensionsexemplar

📖

Stockholm 1897.

De prostituerade kvinnorna är många och deras tillvaro är fasansfull. Inte bara lever de under hårda regler och ständig tillsyn av polis och myndigheter, det härjar även en mördare vid stadens bordeller.

Den unga överklasskvinnan Ellen Bergman har inte fått någon tjänst efter juridikstudierna. I stället startar hon på egen hand Damernas juridikbyrå. Men verksamheten går minst sagt trögt.

Hennes vägar korsas med ligaflickan Rakel. Det udda paret får plötsligt möjlighet att hjälpa varandra när Ellen motvilligt dras in i den undre världen, styrd av bordellvärdinnor, våldsamma maktmän och korrupta poliser.
__________

Välskriven & Intressant

En mycket välskriven bok med ett fantastiskt språk och som var oerhört intressant och lärorik då jag älskar historia och speciellt om kvinnor.

Boken var lättläst och svår att lägga ifrån sig. Jag fångades in i historien och berättelsen höll mig kvar i ett järngrepp ända till slutet.
Det är ett gediget karaktärsbygge och skickligt gestaltat. Och karaktärerna vävs samman på ett fantastiskt sätt.

Miljöbeskrivningarna är mycket målande och man kan riktigt ”känna” av stadens smuts och människornas mörker, kvinnornas liv och rättigheter.

Det här är första boken i en kommande serie. Ska bli otroligt kul att få följa med på fler äventyr med Rakel och Ellen.

Boken är delvis inspirerad av verkliga personer och händelser. Det är bra driv och spänning. Rekomenderas!

Omdöme: ⭐⭐⭐⭐/5

Tusen tack för att jag fick möjligheten att läsa & recensera boken @annalaestadiuslarsson & @piratforlaget 💓🙏
__________


Solvargen

 













Titel: Solvargen
Författare: Anna Breitholtz Monsén

Utgiven år: 2024
Sidantal:
410
Förlag: Bokfabriken
Recensionsexemplar

📖

Angela var som en exotisk cocktail i en småstad där folk var vana vid mellanöl. Maria var inte ens mellanöl, snarare ett ljummet glas mellanmjölk i skolmatsalen."

ÅRET VAR 1989. Ett liv senare flyttar Maria Stener tillbaka till den lilla staden Sandinge med sin tonårsdotter Tilde. Snart börjar någon ringa till henne på natten från ett okänt nummer. När dottern sedan upptäcker en död kvinna i solariet på det lokala gymmet blir det början på en uppgörelse med det förflutna. Inget tyder på mord, tills polisen finner ett skrämmande budskap. Mördaren verkar drivas av hämnd, och det blir bråttom att förstå motivet innan fler faller offer. För att få hjälp vänder sig polisen till Lina Lantz, som lejts av ett säkerhetsbolag för att skydda ägaren till gymkedjan, den förmögna svenskamerikanen Joey Wulf. Uppdraget blir svårare än Lina kunnat föreställa sig. Kan hon riskera sitt liv för en man hon avskyr? Och är det han som behöver skyddas från omvärlden eller tvärtom?

Solvargen - en deckare om hämnd, vänskap och brustna 80-talsdrömmar - är den fristående uppföljaren till Anna Breitholtz Monséns rosade debut Stranden och uppföljaren Slottet. Serien om Lina Lantz, hennes egensinniga morfar och färgstarka polisen Madde utspelar sig i och kring det fiktiva kustsamhället Sandinge, där den före detta polisen Lina Lantz ärvt ett katthotell. 
_________

Spännande bladvändare!
Det här är tredje boken om Lina Lantz och jag hade stora förväntningar på den efter att ha läst dom två tidigare. Jag blev inte besviken, tvärtom!
Så roligt att få vara tillbaka på Sandinge och träffa alla underbara karaktärer. Vilken fantastisk bladvändare, kunde knappt lägga ifrån mig boken då den är otroligt spännande.
Det är rappa och snabba dialoger och en hel del humor mellan Lina, Madde och Linas morfar. En härlig dynamik dom emellan.
Riktigt mysiga och målande miljöer och extra roligt att det är tillbakablickar till 80-talet, härlig nostalgitripp och igenkänningsfaktorer.
En välskriven och lättläst bok i högt tempo , oförutseddbart och där spänningen trappas upp och med många möjliga gärningspersoner, så man vill bara läsa ett kapitel till och ett till…..😍
Det här är en deckare om brustna 80-tals drömmar, vänskap och hämnd, men även om katter och ett katthotell, en härlig blandning.
Den här serien blir bara bättre och bättre och ska du läsa den så börja med första boken ”Stranden” kan garantera att du inte blir besviken!
Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5
Tusen tack @annabreitholtzmonsen & @bokfabriken för en fantastisk läsupplevelse
__________


29 juli 2024

Fred Asp - En obskyr trummis i Imperiet

 













Titel: Fred Asp – En obskyr trummis i Imperiet
Författare: Fred Asp

Utgiven år: 2024
Sidantal:
180
Förlag: Pang Pang Bob
Recensionsexemplar

📖

Om rockåren och brännsåren.

En ung mans originella men generationsspecifika mognadsprocess - från barnets naiva leende via den trasiga punken, ut på omvälvande resor ...

... till kalla krigets origo, New Yorks novembertunga regnglitter och kärlekstörstiga Sinatra-barer.

Med musiken och humanismen som ledstjärna - på kamikazekurs mot Killinggängets mediekåta narcissism. Kollaps, konflikt i kropp och tanke. Glädje, hopp ...

... och visdom i sikte.

__________

Intressant biografi

Ur förordet av Håkan Lahger: "Så det är en minst sagt fascinerande inblick i en helt sluten värld som boken ger oss.
I filmen om Imperiet, Ett hjärta är alltid rött, får vi glimtar av denna tillvaro men här får vi The Full Monty."

Det här är del 1 och handlar om rockåren. Del 2 – Brännsåren kommer ut nästa år.

Boken är välskriven och man får en bra inblick i bandet och deras karriär och spelningar.
Innehåller även nostalgiska bilder så det var roligt att se.

Intressant läsning för mig som lyssnat på detta band för mååånga år sen (80-tal)

Omdöme: ⭐⭐⭐⭐/5

Tack@pang_pang_bob & @en_obskyr_trummis_i_imperiet för härlig läsning

 


Häxknuten

 













Titel: Häxknuten
Författare: Diana Lindgren
Utgiven år: 2024
Sidantal: 358
Förlag: Lava
Recensionsexemplar
📖
Vid en bäck intill skogen i Finspång år 1611 blir en ung flicka vid namn Elin brutalt våldtagen och lämnad åt sitt öde. Hennes räddning för henne djupare in i Östergötlands skogar där hon introduceras till en för henne helt ny värld. Hon lär sig att använda naturens krafter och medel och blir vad andra skulle kalla en häxa. Men all kraft och kunskap kommer med ett pris. Snart befinner sig Elin, tillsammans med dem hon håller kära, på en farlig stig.
Häxjakten tar sin början och kvinnorna tvingas fly för sina liv. Drygt fyrahundra år senare söker Elin kontakt med sin ättling Alice för att göra henne uppmärksam på det dolda arvet. Alice, en ung kvinna i 2020, ser sitt liv ta en oväntad vändning. I skuggan av corona tar hon ett frilansjobb i Finspång, där en sedan länge död släkting kräver hennes uppmärksamhet. Folktro tar plötsligt en ny plats i hennes tillvaro, och oförklarliga visioner leder henne på en sökning.
I sällskap med vännen Henke gräver Alice djupare i gåtan kring hennes övernaturliga upplevelser. Hon dras obönhörligt närmare sanningen om sitt arv och det hjärtskärande öde som förbinder henne med Elin.
__________
Magisk & Fängslande!
I boken får man följa två tidslinjer. Nutid (en person som härstammar från en av linjerna) och dåtid (Häxor, häxbränningar och väsen)
Det är en spännande och välskriven bok som fångar mig nästan från start och den är svår att lägga ifrån sig längre stunder.
Bra tempo som flyter på och det händer en del oväntade saker. Jag tror själv på väsen, andar och häxor så det var en fin läsupplevelse.
Det är en helt magisk bok som väckte många känslor i mig.
Älskar bokomslaget 😍
Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5
Tusen tack @forfattare_diana_lindgren & @lavaforlag för att jag fick läsa och recensera 🙏❤️
__________

Den vidunderliga ordningen

 












Titel: Den vidunderliga ordningen
Författare: Andrev Walden
Utgiven år: 2024
Sidantal: 334
Förlag: Polaris
Recensionsexemplar
📖
Andrev Walden tilldelades Augustpriset 2023 för sin romandebut Jävla karlar men hans säregna språk är äldre än så. Som krönikör och essäist har han nominerats till Stora Journalistpriset för sin stilistik och sina oväntade perspektiv på det mänskliga tillståndet.
Här samlar han sina bästa texter från Dagens Nyheter åren 2019-2023 i en volym som rymmer allt från den dova klangen av en tiokrona i dammsugaren till den förbjudna drömmen om att hitta ett lik. Och en ovanligt arg gubbe.
__________
Fenomenal bladvändare!
WOW!
Jag bara älskar författarens sätt att skriva och efter jag läst ”Jävla karlar” så blev jag glad över att få läsa den här boken.
Det här är en fantastisk liten diamant till bok. Så många klokskaper och funderingar i litet behändigt format.
Boken är välskriven och mycket lättläst så sidorna bara svischar fram och vips så är den slut. En riktig bladvändare!
Jag får mycket igenkänning i dom vardagliga skeenden och får mig till många aha-upplevelser. Fenomenalt skrivet! Kan även erkänna att jag fick mig många härliga skratt av några texter så det är en kul läsning också 😀

Det här är en bok som jag verkligen rekommenderar alla att läsa så missa inte den!
Omdöme: ⭐⭐⭐⭐⭐/5
Tusen tack @bokforlagetpolaris & @andrevwalden för en fantastisk läsupplevelse
__________

28 juli 2024

Efter syndafloden

 














Titel: Efter syndafloden
Författare: Kassandra Montag

Utgiven år: 2020
Sidantal:
394
Förlag: Harper Collins
Bokklubbsbok

📖
I en nära framtid, knappt hundra år från nu, har jorden täckts av vatten och endast de högsta bergstopparna syns ovanför ytan. Myra och hennes sjuåriga dotter Pearl bor på en liten båt och försörjer sig som fiskare. I sju år har Myra sörjt sin andra dotter, som försvann när floden kom och svepte med sig deras hem. Men genom ett omskakande möte med en främling får de veta att Row har setts till på en plats nära polcirkeln. Myra kastar alla tvivel åt sidan och ger sig, tillsammans med Pearl, av på en resa genom de isiga vattnen i norr. Efter syndafloden är en storslagen, actionspäckad och ibland skrämmande odyssé fylld av oförglömliga scener. En drabbande och säregen saga som är lika häpnadsväckande som trösterik briljant konstruerad och med ett skimrande språk.
__________

Gripande bladvändare

Vacker, lättläst och välskriven bok som är svår att lägga ifrån sig. Målande berättarstil med ett vackert språk.

Nagelbitande spänning och högt tempo bjuder denna boken på. Lagom långa kapitel. En riktig bladvändare.

I boken får man möta människor i all sin mänsklighet, i både mörker, längtan, kärlek och egoism. Våld, förstörelse, rädsla och känslor skildras skickligt.

Det här är en spännande, skrämmande och fantasieggande framtidsvision. Rekommenderas!

Omdöme: ⭐⭐⭐⭐⭐/5

Bokklubbsbok via @finastebokklubb

__________


25 juli 2024

Se inte bort

 










Titel: Se inte bort
Författare: Emma Olofsson

Utgiven år: 2024
Sidantal:
364
Förlag: Saga
Recensionsexemplar

📖
Sonja Ljung och hennes kollega Navid, tillika vän, befinner sig på festivalen Sweden Rock en varm sommardag när en ung kvinna närmar sig dem och visar intresse för Navid. Sonja möter hennes blick och tycker sig ana ett rop på hjälp. Nästa dag möts Sonja av en fruktansvärd syn. I en livesändning på Instagram ser hon den unga kvinnan naken och fastbunden på en stol, med uppskurna handleder. Kvinnan visar sig vara influencern Julia Ekberg, och det blir snabbt tydligt att det rör sig om mord. Bara dagar senare sänds ännu en livesändning av ett mord som sprider skräck till och med i den erfarna utredargruppen på grova brott i Karlskrona. Sonja och hennes team inleder jakten på en mördare som inte drar sig för att visa upp sina hänsynslösa dåd för hela världen att se. Parallellt får vi följa Denise som flytt till Kabul för att förtränga minnena av det fruktansvärda som drabbat hennes familj. Hennes dagar som läkare på ett sjukhus präglas av död och plågsamma påminnelser från hennes förflutna.
__________

Spännande bladvändare!

Lättläst och mycket välskriven bok där handlingen börjar på Sweden Rock, bara det låter ju hur spännande som helst då jag har varit där många gånger.

Det är en bra mix mellan det ljusa och det mörka och jag har hög puls hela vägen till mål och jag sträckläste den.

I boken får man följa Denise parallellt som är läkare och som har flytt från Sverige efter en familjetragedi.

Karaktärerna är mycket fint gestaltade och dom har kommit att kännas som min familj. Miljöbeskrivningarna är otroligt målande.

Det här är tredje delen i serien om Sonja Ljung och jag bara älskar den och allt annat som Emma skriver.

Den här boken tycker jag är hennes bästa! En favoritförfattare!
Så har du missat den här bokserien så LÄS!

Omdöme: ⭐⭐⭐⭐⭐+/5

Tusen tack @_emmaolofsson_forfattare_@sagasverige för spännande läsning 😍🙏

__________


Pensionat Längtan

 














Titel: Pensionat Längtan
Författare: Maria Åfeldt Leo

Utgiven år: 2024
Sidantal:
202
Förlag: Lava
Recensionsexemplar

📖
Marlene längtar efter att göra något mer och spännande i livet. När möjligheten dyker upp att driva ett pensionat tillsammans med sin moster bestämmer hon sig för att satsa.
Den en gång så blyga tonårstjejen som vuxit upp med en ensamstående mamma och frånvarande pappa vågar utmana sina föreställningar om sig själv och följa sina drömmar.
Tillsammans med sin man Martin och deras treåriga dotter Ella bryter hon upp från det lugna småstadslivet och kastar sig ut. De säljer lägenheten för att flytta till pensionatet.

Beslutet kommer påverka relationer och familjens liv på ett sätt som Marlene inte hade kunnat föreställa sig.

__________

Lättläst & Mysig

En lättläst och mysig bok som det inte händer så mycket i, vardagslunk eller vad man ska kalla det för, händer inte så mycket, men det är helt ok.

Lagom långa kapitel även om jag personligen gillar lite kortare än i den här boken. Karaktärerna är bra gestaltade och miljöbeskrivningarna målande.

Det är ingen unik bok mot tidigare böcker jag läst om någon tjej som vill förändra livet och kastar sig ut i det okända, lämnar stadslivet och startar upp en verksamhet på något annat ställe.

Men över lag så är det en läsvärd och mysig bok med ett vackert omslag!

Omdöme: ⭐⭐⭐/5

Tack @afeldtmaria för förfrågan om att läsa och recensera boken 💓

__________


24 juli 2024

Innan kaffet kallnar

 













Titel: Innan kaffet kallnat
Författare: Toshikazu Kawaguchi

Utgiven år: 2024
Sidantal:
239
Förlag: Mius förlag
Recensionsexemplar

📖
På en bakgata i Tokyo ligger det mytomspunna kaféet Funiculi Funicula. Det sägs att det där går att återvända till det förflutna genom att dricka en kopp av deras omsorgsfullt tillagade kaffe. Men en viktig regel måste följas: tidsresan behöver avslutas innan kaffet har kallnat. 


Innan kaffet kallnat får vi möta fyra personer som av olika skäl utnyttjar möjligheten att resa i tiden. Det ger dem insikten att nuet är viktigare än det förflutna. Precis som med kaffet bör varje klunk av livet avnjutas.
__________

Annorlunda liten pärla!

I den här lilla söta boken får man läsa fyra olika berättelser om fyra personer och som utspelar sig på samma ställa, ett litet kafé i Tokyo.

Att kunna resa tillbaka i tiden är något som jag skulle vilja göra om det var möjligt och på den här platsen i boken är det möjligt.

Det är lätt att känna empati med dom fint gestaltade karaktärerna och miljön är ju begränsad då hela boken utspelar sig på ett och samma ställe men den här historien behöver inte varken mer eller mindre.

Boken startar lite segt men det släpper i slutet då man förstår hela poängen med allt. Tankeväckande och gripande historia som lämnar en varm känsla i kroppen när boken är slut.

Rekommenderas varmt!

Omdöme: ⭐⭐⭐⭐/5

Tack @miusforlag för att jag fick läsa och recensera den här lilla pärlan 😍🙏

__________


En sång för oss (I moll & dur)

 













Titel: En sång för oss i moll och dur
Författare: Susanne Fellbrink
Utgiven år: 2024
Sidantal: 405
Förlag: Bokfabriken
Recensionsexemplar
📖
För tio år sedan slogs Noras dröm om att bli musikal-artist i spillror. Nu lever hon ensam och jobbar som musikpedagog på äldreboenden. När körledaren på Solglittragården vid Ångerman-älven plötsligt slutar, samtidigt som Nora hastigt och olustigt blir av med jobbet, hoppar hon in som vikarie. Sommargästerna, alla med olika bagage, får prova på allt från körsång till nattliga bastubad, yoga och matlagning. Det är ett minst sagt brokigt gäng, som inte alltid drar jämnt. Efter en brand på gården hittas ett gammalt skrin, vars innehåll legat gömt för världen i decennier. Upptäckten innebär nya möjligheter för både Nora och de andra på Solglittragården, på sätt ingen av dem kunnat ana.
__________
Mysig & Hjärtevärmande
Att Susanne är otroligt duktig på att skriva deckare är inget nytt och att hon nu ger sig i kast med att skriva feelgood gör det extra spännande och hon gör det med bravur 😍
Det här är en mycket mysig bok med fint gestaltade karaktärer och miljöbeskrivningar som är otroligt målande. Körsång och musik är en gemensam nämnare som jag tycker mycket om.
Som i alla Susannes böcker så får de olika karaktärerna komma till tals och i den här boken har dom en gemensam nämnare och det är att komma till en lugn och avkopplande miljö och läka på olika vis.
Parallellt med nutid finns en historia som är ett mysterium genom hela boken och som fint knyts samman i slutet där man får veta allt.
Susanne är så skicklig på att gestalta karaktärer som känns så varma, genuina och äkta och jag får en varm känsla i kroppen.
Den här berättelsen och bokserien I Moll & Dur går verkligen upp och ner i känslor och händelser. En finstämd roman som går in i hjärtat och stannar kvar.
Nu ser jag mycket fram emot nästa del i serien I moll & dur ❤️
Omdöme: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5
Tusen tack @susannefellbrink & @bokfabriken för en fantastisk läsupplevelse 🙏🥰
__________

07 juli 2024

Ghettokrig - Del 6

 













Titel: Ghettokrig (Del 6)
Författare: Sammy Jeridi
Utgiven år: 2024
Sidantal: 332
Förlag: Bokfabriken
Recensionsexemplar
📖
Leons kamp för att undkomma förorten, skapa en framtid för sig och sin lillebror och bli en äkta svensson närmar sig sin skoningslösa upplösning.
Ghettokungen Leon Jaziri har fått i uppdrag att skydda AI-forskaren Katalin Vargas. Det är bråttom. Vargas, som håller ett föredrag i Vinterträdgården på Grand Hôtel, befinner sig redan i livsfara. Det vimlar av hemliga agenter och alla är beredda att döda för hennes revolutionerande AI Veritas. I en annan del av stan ska kriminalkommissarie Margareta "Maggan" Palm och kollegan Fredrik Envall vigas när de får larm om skottlossning. När Palm får veta att civilministern mördats och att en viss Leon Jaziri försvunnit med den inbjudna AI-forskaren inser hon att smekmånaden är inställd. Utan att veta vem som är vän och vem som är fiende flyr Leon med Vargas i släptåg genom Stockholm. Ska de undkomma sina förföljare måste det ske på Leons hemmaplan. Endast i förortsdjungeln har de en chans att överleva - där är Leon kung och hans fiender villebråd.
Ghettokrig är Sammy Jeridis uppföljare till de fristående spänningsromanerna Ghettokungen, Ghettobröder, Ghettolegender, Ghettoprinsessan och Ghettoexit. Böckerna spelar på ett evigt tema om makt, pengar och kärlek. Framför allt handlar de om att hitta sitt ursprung och hur man blir en riktigt jävla lycklig människa
__________
Spännande & Skrämmande Bladvändare
WOW! Sammy, Sammy du gör det ännu en gång. Skriver såå bra, fängslande, spännande och det här är en av mina absoluta favoritserier. Man blir aldrig besviken 😍
Jag älskar den här serien om Leon, Sarmed, Maggan m.fl fantastiska karaktärer som har blivit som en familj för mig. Sammy är verkligen i topp i spänningsgenren 👍😍
Karaktärerna är fantastiskt gestaltade och miljöerna otroligt målande. Det är som en actionfilm som jag är mitt i och inte kan ta mig ur och det är svårt att slita sig.
Mycket välskriven och lättläst bok med korta kapitel som gör att jag bara vill läsa ett till och ett till och vips så är boken slut. En riktig bladvändare
Författaren är skicklig på att blanda spänning med en dos humor och i den här boken tar han upp AI’s påverkan på samhället.
Har du missat den här fantastiska serien så har du missat mycket. Finns även som ljudbok med Jonas Malmsjö som uppläsare.

Skulle bli otroligt glad (inte förvånad) om den här bokserien skulle bli tv-serie
Omdöme: ⭐⭐⭐⭐⭐+/5
Tack @sammyjeridi & @bokfabriken för fantastisk läsupplevelse 😍🙏
__________

Uppgörelsen - Off Campus 3

 














Titel: Uppgörelsen – Off Campus 3
Författare: Elle Kennedy
Utgiven år: 2024
Sidantal: 398
Förlag: Bookmark
Recensionsexemplar
📖
Han är van att få till det, både på isen och utanför. Men hon är inte så lättimponerad.
Allie Hayes har gjort slut med sitt ex för sista gången. Hon gör allt för att gå vidare och undvika hans samtal, men är samtidigt livrädd att falla tillbaka in i hans armar. För att distrahera sig själv från frestelser tillbringar hon natten med Dean - skolans ökända mästare av engångsligg. Dean Di Laurentis kan få vem som helst i säng. Han är dessutom gravt allergisk mot relationer och träffar aldrig en tjej fler än en gång. Men när han vaknar upp efter natten med Allie inser han att han äntligen mött någon han vill fortsätta träffa. Nu måste han bevisa för Allie att han är värd hennes tid.
__________
Romantisk & Lättläst
Det här är den tredje delen i Off Campus-serien.
Boken innehåller massor av känslor, sarkasm, humor och sorg.
En välskriven och lättläst bok som slukade mig totalt så jag knappt kunde lägga den ifrån mig.
Karaktärerna är fint gestaltade och känns äkta och miljöbeskrivningarna är mycket målande.
Den här serien är kanske mest för unga vuxna men jag har haft stor behållning för böckerna och rekommenderar dom!
Omdöme: ⭐⭐⭐⭐/5
Tack @bookmark_forlag för läsexemplar 💓🙏
__________

Bröllopsdejten

 














Titel: Bröllopsdejten
Författare: Jasmine Guillory

Utgiven år: 2024
Sidantal:
282
Förlag: Modernista
Recensionsexemplar

📖
Den ambitiösa juristen Alexa arbetar för borgmästaren i Berkeley, där hon även driver sin hjärtefråga: ett konstnärligt rehabiliteringsprogram för ungdomar som hamnat snett. En dag fastnar hon i en hiss - tillsammans med en snygg läkare på besök från Los Angeles. Kvinnotjusaren Drew är bjuden på bröllop, men hans sällskap har dragit sig ur i sista minuten, och av en ingivelse ber han den sympatiska kvinnan i hissen att följa med och spela hans flickvän. Drews vänner blir förvånade över att se honom med en kurvig, mörkhyad kvinna i stället för hans vanliga typ - en perfekt, slank blondin. Men motsatser dras till varandra, och plötsligt börjar det roliga upptåget kännas oroväckande likt en riktig relation...
__________

Mysig & Rolig

Det här är författarens debutbok och vilken härlig debut. En bok som lyfter rasism och distansförhållanden.

Boken innehåller massor av kärlek och romantik med en stor portion humor. Jag hade svårt att lägga den ifrån mig längre stunder.

Det är en välskriven och lättläst bok med härliga karaktärer och fina miljöbeskrivningar. Slutet knyts ihop på ett bra sätt.

En romantisk och underhållande feelgoodroman som får mig att sitta med ett leende på läpparna när den är slut!

Omdöme: ⭐⭐⭐/5

Tack @modernistared för att jag fick möjlighet att läsa 💓🙏

__________


Revor av ljus

  Titel: Revor av ljus Författare: Jenny Elfving Utgiven år: 2024 Sidantal: 360 Förlag: Historiska media 📖 Den ensligt beläg...

Populära inlägg