30 juli 2022

Flyg i skymning

 













Titel: Flyg i skymning – Första boken om Vanja
Författare: Lena Gennerud

Utgiven år: 2022
Sidantal:
342
Förlag: Visto

📖
Vad händer när barndomsvännen gifter sig med mannen du älskar, och du bär på en -hemlighet som ingen vet? Flyg i skymning är relationsdramat om flera generationer i nutid. Berättelsen utforskar hemligheten i en släkt; det några vet men ingen pratar om. I denna roman är det oförlöst kärlek som påverkar hela klanen. Inte bara huvudpersonen Vanja och mannen hon fortfarande älskar, utan även guddottern Kerstin som lever i ett olyckligt äktenskap. Kerstin ber Vanja om råd, men hon kan inte hjälpa, då skulle ju allt komma fram. Så en dag händer det, den första brickan faller och Vanja väljer att agera. När sanningen visar sig krackelerar alla medberoende i släkten samtidigt. Och till ytan lyfter en hemlig kärlek. Flyg i skymning är frigörelseromanen om Vanja Tidblom, kvinnan på 69 år som börjar stå för sina behov, säga vad hon vill och leva livet hon längtat efter länge. Det är en bok om hopp, att bli fri från medberoende och hitta sig själv även på äldre dagar, att det aldrig är för sent att bli sitt bästa jag.

____________

Intressant & välskriven bladvändare!

Den här debutromanen har två olika startkapitel och läsaren kan själv välja vägen in i boken! Finurligt och mycket annorlunda och det tyckte jag mycket om. Sen att huvudkaraktären är 60+ är också något som jag uppskattade! Berättelsen handlar om Vanja, en kvinna på 69 år som börjar stå upp för sig själv, hitta sig själv och leva livet som hon länge längtat efter! Boken är lättläst, välskriven och mycket intressant. Lagom långa kapitel men också uppdelade i korta stycken så det är lätt att bara fortsätta läsa. En bladvändare! Vill du läsa en annorlunda och intressant bok så läs den här! Ser fram emot att fortsätta följa Vanja i kommande böcker!

Omdöme: 4/5

Tack @vistoforlag & @lenagennerud för möjligheten att få läsa 💓

____________

Inga kommentarer:

Lögnspiran - Marduriens ljus 1

  Titel: Lögnspiran – Marduriens ljus 1 Författare: Joseph A. Davis Utgiven år: 2021 Sidantal: 334 Förlag: Pärlan Vinst 📖 Ke...

Populära inlägg